sâmbătă, 25 iunie 2016

SPERANTA




   Exista un proverb foarte raspandit ,care spune asa ,,Speranta moare ultima ,,si chiar asa este .Dar stim noi sa ne alegem sperantele ,sa fim tot timpul in armonie ,cu Mama ,Tatal Dumnezeu ?Reusim noi oare sa Ii facem fericiti ,pe parintii nostrii si pe noi ? 

 Avem noi oare grija cuvintelor pe care le rostim? Pornim inca de la prima ora a diminetii ,cu speranta ca vom face numai lucruri bune ,si in folosul nostru, si al celor din jur .fie printr-o vorba buna ,un ajutor dat celor din jur,un sfat daca suntem solicitati sa-l dam ?

        Ne gandim oare sa renuntam pas cu pas,in fiecare zi ,la ce ne tine departe de Dumnezeu ? 

     Pentru ca ,dragilor ,eliminand zilnic ,unul cate unul din  punctele care stim ca ne separa de Dumnezeu ,vom reusi sa scoatem din adancurile noastre ,  tot ce ne tine prizonieri in evolutia noastra .

       Si sunt multe care ne tin pe loc ,dar sigur ,cu o puternica speranta ,vom invinge de suntem hatarati sa-l urmam pe Dumnezeu .  Rugati-va ,si cereti ajutorul Ingerilor sa treceti  peste toate obstacolele care apar ,si sigur veti avea rezultate.Nu va dati batuti ,pentru ca in permanenta  sunteti iubiti si sustinuti .   

Speranta  este buna prietena cu Iubirea si Credinta , veti reusi in tot si in toate ,in ce va propuneti ,cand toate acestea ,au ca scop calea lui Dumnezeu .Sunt oameni care nu sunt bogati ,dar au o mare bogatie ,il au pe Dumnezeu ,de la care primesc linistea, si pacea sufleteasca ,care nu pot fi cumparatI cu tot aurul din lume.    Sunt oameni bogati ,dar bolnavi in sufletele lor ,plini de necazuri si vejnic  ingrijorati .Sperati si nu va lasati invinsi de nimic ,si veti ajunge unde v-ati propus .

    
 Namaste!


 M.F  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu