joi, 28 iulie 2016

BUNATATEA



Energii tot mai inalte vin in cascada si inunda pamantul. Ele ajuta la schimbarea mamei pamant ,si a tot ce este pe planeta. Multi vor simti aceste schimbari, aceste vibratii tot mai inalte. Ele amplifica tot ce gasesc ,si vor scoate la iveala tot ce este negativ si de vibratie joasa,oa vedeti aceste stari in comportamentele voastre. In functie de constiinta ,si alegerea fiecaruia, ele aduc transformari, care pentru unii pot aduce si unele greutati. Cel mai bine este sa incercati sa va pastrati echilibrul, sa va gasiti pacea interioara. Pentru altii aceste energii sunt simtite ca valuri de bucurie si iubire.

Incercati sa fiti ingaduitori, intelegatori si buni unii cu ceilalti. Intunericul si raul din lumea aceasta va explodat in fata de multe ori. Poate va este greu sa afisati bunatate uneori fata de anumite persoane care va fac rau,  pe drumul ascensiunii bunatatea este un lucru care nu trebuie sa lipseasca din nicio circumstanta din atitudinea voastra de zi cu zi. Bunatatea va ofera o energie care va face sa va simtiti ca plutiti, ca inima va infloreste ca o floare. Asta trebuie sa va spuneti voua in fiecare dimineata: ,,Azi voi fi cea mai buna si iubitoare fiinta, indiferent de ce intampin in drumul meu". Daca constientizati acest lucru, toti impreuna deveniti incet, incet ,o parte frumoasa din aceasta lume. Nu conteaza ce auziti ,sau intampinati de la semenii vostri neevoluati, voi nu trebuie sa copiati nimic din atitudinile lor. Incercati sa va indepartati daca este posibil, sa nu stati in energiile lor grele de care abia ati scapat. Daca simtiti pe moment ca nu aveti si nu gasiti solutii, cereti ajutor Ingerilor vostri. Ei va vor ghida si va vor ajuta bucurosi numai daca le cereti.

Tot ce daruiti cu iubire si bunatate se va intoarce la voi. Aceste stari de bine si iubire ,deschid inima oricui va sta in preajma voastra. Simplul fapt ca aveti aceasta atitudine de bunatate fata de tot ce va inconjoara, duce un mesaj de schimbare pentru toti aceia care trec prin viata ca niste frunze purtate de vant, fara vointa si gandire. Acum constientizati destul de multi ca nu mai sunteti simple marionete, fara creier si vointa proprie. Scoateti raul afara din voi, smulgeti fara mila. Lasati sufletul sa fie curat si ingrijiti-l. Detineti doar sentimente frumoase de dragoste si bunatate. Asa il veti ajuta sa se vindece de toata suferinta indurata de mii de ani.


Fiti buni si blanzi, traiti in iubire cu iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu