.

Scapati de frica,si de lipsa de incredere in voi.Umanitatea are nevoie sa stie ca detine si parti care urmeaza sa se activeze.Deschideti-va al treilea ochi,si recuperati-va constiinta Christica.In realitatea 3D,exprimati aspectul divin,faceti conexiuni cu adevarul,si unitate cu tot ceea ce este.Curatati-va chakele,intrati in realitatea Pamantului.Constiintele de grup,sau constiinta pamanteana ,sunt la indemana sa fie marite,scapati de obiceiuri proaste,mariti-va scara vibrationala a corpului si a mintii,iesiti din haosul lumii si din mintea voastra,pentru ca mintea este un sistem de operare,trebuie sa gasiti solutii pozitive pentru Eu-l vostru din viitor,indrazniti sa fiti orice alceva decat sunteti acum ca si oameni plafonati.

Namaste!

sâmbătă, 12 august 2017

Mesajul zilei de 12 augustNu lasati teama de durere sa vă tina departe de experimentarea sau exprimarea ei. Aceasta exprimare a suferintei aduce o mare eliberare și în cele din urmă, capacitatea de a merge mai departe, de a progresa.


 Energia care sunteti voi, nu este menita să fie "controlată". Controlul este un termen atat de uman. Decât sa controlati ceva ce curge liber, mai bine direcționati acea energie  în cel mai înalt și  mai bun mod. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.