sâmbătă, 11 iulie 2020

Credinta


Afirma adesea

Eu imi pastrez echlibrul interior pentru ca stiu ca doar asa functionez bine.Caut pacea interioara pentru ca asa ma simt bine,sunt echilibrat perfect.

Si asa si este

Credinta


A avea credinta inseamna mai mult decat a sta cu mainile incrucisate. Tu ai rolul tau de indeplinit, caci "fie-ti tie dupa credinta ta". Cand toata credinta ta e in Dumnezeu si ai totala incredere in El, totul e posibil.
Traieste deci prin credinta si demonstreaza legile Sale, ca sa le vada toti. Sa lucrati ca unul singur, El in tine si tu in El,asta inseamna dumnezeire. Cand vei intelege pe deplin ca El pot sa faca orice, iti vei da seama ca si tu poti sa faci orice, pentru ca El lucreza in tine si prin tine. Dar nimic nu se va face pana nu vei trece tu la actiune. El este  in tine, dar tu esti mainile si Picioarele Sale. Ofera aceste maini si aceste picioare ca sa servesti pe El si opera voastra sa decurga lin, fara piedici. Lucreaza intotdeauna in perfecta armonie si in ritm cu legile Sale, contempla miracolele succedandu-se unul dupa altul si nu uita sa multumesti intotdeauna pentru toate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu