joi, 15 decembrie 2016

INTERIORUL REFLECTA EXTERIORUL



De cate ori nu ati auzit aceste cuvinte la unii sau altii din jurul vostru, ati citit intr-o carte, sau ati vazut undeva pe internet? De cate ori nu ati gasit prin diverse materiale de informare aceasta fraza si v-ati intrebat ce vrea sa spuna, deci nu i-ati inteles sensul.

Adevarat este ca intotdeauna EXTERIORUL este fara nicio exceptie oglinda INTERIORULUI; din momentul in care ai deschis ochii, ai inteles ca te intampina o noua zi, plina de oportunitati de a invata ceva nou despre tine, experiente ce sa te aduc mai aproape de cunosterea de sine, care te fac din ce in ce mai constient, mai atent la tot, dar mai ales ,mai atent la TINE. Asta inseamna ca tu creezi fara incetare; exista insa doua variante de creatie; creatia constienta, care apartine celor ce sunt in fiecare clipa atenti la ei, la ce simt, la ce gandesc, la cum se manifesta si ce anume aleg sa manifeste si creatia inconstienta, a celor ce isi lasa interiorul sa creeze la intamplare, nestiind de fapt ca in fiecare secunda creeaza.

Alinierea cu interiorul se face extrem de simplu: traieste in inima, acolo creezi constant si manifesti IUBIRE, ARMONIE, UNITATE, ECHILIBRU, LUMINA, COMPASIUNE. Astfel ce emiti din interior se va reflecta in exterior, vei vedea asta prin situatiile care apar, oamenii din jur, totul curge lin, fara efort, ca si cum tu nu trebuie sa faci nimic, decat sa continui sa mentii echilibrul interior.

Deci MANIFESTATI IN EXTERIOR FRUMUSETEA CARE SE GASESTE IN VOI, IN INTERIOR INTOTDEAUNA.

A

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu