miercuri, 30 ianuarie 2019

Calea spirituala


Afirmatie

Invat sa iubesc,stiu ca iubirea este totul.Vreau sa invat o noua cale pentru mine,sa schimb la mine ce este rau,sa fiu alcineva,un om mai intelept.

Si asa si este

Calea spirituala


Sa nu-ti pierzi niciodata timpul gandindu-te ca mai ai o cale lunga de facut in viata spirituala, ci mai degraba gandestete cat a fost de lunga pana acum si cat de mult ai avansat, dar multumeste intotdeauna pentru progresele tale si sa-ti dai seama cat de recunoscator trebuie sa fii pentru toate. Inconjoara-te de ganduri frumoase, lucruri frumoase, oameni frumosi. Descopera lumina adevarului stralucindin toti si in toate. Lasa lumina ta sa straluceasca dinlauntrul tau. Sa stii ca nimeni si nimic nu poate s-o stinga din afara, numai starea ta negativa poate s-o faca. De aceea fii mereu pozitiv.
Alege intotdeauna calea luminii si ignora intunericul, caci, ignorandu-l ii iei puterea. E nevoie de lumina din ce in ce mai multa, pe masura ce foamea de hrana spirituala creste in lumea intreaga, deci pastreaza-ti lumina vesnic vie. Fii tu insuti o lumina si las-o sa straluceasca din tine, alungand intunericul. Fii tu insuti iubire si lasa iubirea sa se reverse din tine peste toti cei care tanjesc dupa ea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu