vineri, 6 ianuarie 2017

Frumusetea

Realizati cat de frumos poate fi un om la exterior ,si cat de urat poate deveni la interior ca minte? Sunt oameni frumosi la chip ca Ingerii ,dar monstrii la minte.
Unii dintre voi nici nu realizati ca uneori monstrul  minte iese la iveala asa rapid printr-un gand iesit la lumina aiurea.Sper ca realizati rapid ca monstrul minte poate sa va duca jos de tot.Mintea a fost si va fi un monstru todeauna,pentru ca ea este acolo sa gandeasca cica,si va tradeaza rapid daca voi nu sunteti constienti sa tineti monstrul in frau.
Inima este sufletul  spiritului,acolo este alceva,gandirea inimii.Creierul inima inseamna sentimente,dureri,simtiri,pe cand creierul din cap este cu totul alceva.Creierul nu simte nimic,acolo este doar un procesor care ii da cu ganditul,si cand nu este prea intelept omul ,sa vezi prostie ce iese din acel spatiu cap.
Aveti grija sa mai tineti cont si de suflet,de inima voastra,pentru ca pana nu veti face ca inima ,veti fi niste nefericiti,si total neintelepti.


Frumusetea pana la urma se gaseste in inima omului,nu pe chipul lui ,sau in mintea lui care nu va fi niciodata ceva stabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu