vineri, 3 martie 2017

Eclipsele si energiile lor



Eclipsele ne aduc o strangulare de energii,adica nu mai avem parte de intreaga cantitate de energie data de vizibilitatea Soarelui sau a Lunii.Nevizibilitatea intregii Luni ,sau a Soarelui,face ca in zona unde sunt eclipsele sa existe energie doar cat se vede Luna sau Soarele.Daca este eclipsa totala de Soare sau de Luna,in zonele unde se vad aceste eclipse,pe perioada lor nu avem energie de la Soare,sau de la Luna.
Vi sa tot spus ca la eclipse avem energii mari,este pe dos,de fapt suntem privati de energia Soarelui sau a Lunii prin nevizibilitatea lor pe pamant.

La Luna plina avem energii foarte mari ,ea se vede intreaga ,deci Pamantul primeste intreaga cantitate de energie de la Luna prin fatul ca ea se vede intreaga.

La eclipse,atat de Luna sau de Soare,omul sau Pamantul sunt afectati maxim,pentru ca este o lipsa de energie,corpul si Pamantul simte acest lucru.La eclipse este posibil sa va simtiti rau,sa va doara capul,sau intreg corpul,sau si mai rau sa va simtiti chiar foarte rau,tulburandu-va chiar mintea prin stari nervoase.
Portalele sunt porti energetice,iar noi avem Luna si Soarele ca si portale care aduc energii pe planeta cand ele sunt vizibile .La eclipse suntem privati de aceste energii care noua ne sunt benefice.Fara Soare sau Luna omul nu ar exista.


Februarie

4 februarie, ora 6:19 –  Primul Pătrar

11 februarie, ora 2:33 –  Lună Plină

18 februarie, ora 21:33 – Ultimul Pătrar

26 februarie, ora 16:58 – Lună Nouă


Martie

5 martie, ora 13:32 – Primul Pătrar

12 martie, ora 16:54 – Lună Plină

20 martie, ora 17:58 – Ultimul Pătrar


28 martie, ora 5:57 – Lună Nouă


H



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu