miercuri, 21 iunie 2017

Exprimati aspectul divin



Omul in aceasta lume nu isi exprima deloc aspectul sau divin.Mai toata lumea a uitat de unde vine,adica din lumea spiritului,si ca acolo categoric se traieste divin,numai aici se traieste la intamplare,fara sa isi mai aduca aminte cineva de Dumnezeu.

Exprimarea aspectului divin este esentiala,pentru ca doar asa spiritul ascende in planuri mai inalte,fie dupa moartea corpului fizic,fie in constiinta aici pe acest pamant.

Trebuie sa ajungeti la divinitatea din voi,doar asa va mariti constiinta,si intelegerea fata de viata,de tot ceea ce va inconjoara.Faceti conexiunea cu spiritul vostru,el ca esenta este divin,deci nu lasati mintea sa va conduca pe cai laturalnice,pentru ca o sa aveti de suferit.
In aceasta lume oamenii sunt foarte departe de adevarul sufletului lor,de Dumnezeu,de tot ce ar putea sa ii faca sa isi exprime divinitatea din ei.Munciti cu voi ,pentru ca se vrea ascensiune.In ascensiune trebuie sa fi foarte atent cu tine omule,cu tot ceea ce faci si gandesti.
Probabil ca in viitor nu se vor mai da sanse de ascensiune in masa,adica ca omul sa ajunga in planuri inalte,desi el nu este pentru planuri inalte.Sigur ca omenirea acum este in ascensiune,deci sa creat pentru ea o cale de invatare,de acceptare si a altor lucruri de care ea nu stia.Megem cu totii pe drumul ascensiunii,dar nu se stie cine va fi cel ce trece finalul pana la sfarsit.Vi sa dat sanse mari de tot sa ascensdeti in constiinta,trebuie sa fiti atenti,si sa multumiti lui Dumnezeu pentru astfel de sanse.
Trecutul pamantului a fost se pare mereu intunecat,acum se vrea o noua cale ,o schimbare uriasa in constiinta,pentru ca numai asa se pot face schimbari in lume.


Fiti foarte atenti cu constiinta voastra,schimbati-va acum ca vi sa dat sansa sa  faceti,fiti frumosi la inima,pentru ca asa v-a lasat Dumnezeu pe toti.Nimeni nu sa nascut urat la suflet,uratenia este rezultatul apucarii pe drumuri care nu sunt conform cu ce a lasat Dumnezeu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu