vineri, 9 iunie 2017

Informatii



Nu sa vorbit de ceva vreme despre miscarea polilor ,sau despre magnetismul pamantului,si despre punctul 0.
De punctul 0 am trecut in anul 2015,atunci sa petrecut cateva fenomene care au indicat ca pamantul a trecut prin ceva neinteles,deoarece atunci a scazut constiinta umana sub 1D.
Magnetismul pamantului trebuia sa fie 10 pe o scara de la 1 la 10,acum este de 5.
Polii sau miscat si ei.Luam un ceas,si punem Nordul la ora 12 si Sudul la ora 18,asa era inainte ca polii sa se miste,acum gasim polul Nord la ora 11,si Sudul la ora 17.Miscare va continua mereu,nu se va opri niciodata aceasta miscare.
Despre magnetism pot sa va mai spun ca daca continua sa scada ,corpurile oamenilor devin din ce in ce mai usoare.Cu cat este atractia magnetica a pamantului mai mare,cu atat corpurile sunt mai greoaie,deci uite asa am aflat de ce se spune ca ascensionam si cu corpul,adica ca ,corpul nostru devine alceva.In momentul cand va scade gravitatia si mai mult,omul si orice vietuitoare ,o sa aiba alt corp mult mai usor in timp,pentru ca schimbarea o sa vina din cauza lipsei de magnetism.Pe o scara de la 1 la 10 se va opri magnetismul la 3.Deci vom avea magnetism 3 cand se va produce ascensiunea,si ca si locatie zona 5D.
Despre presiunea admosferica pot spune ca trebuia sa fie 9 pe o scara de la 1 la 10,dar avem 5.
Dupa cum vedeti toate cifrele sunt catastrofice.
Ce este de retinut, este faptul ca atunci cand magnetismul ajuge la 3 sa terminat ascensiunea,deocamdata este la 5,iar noi suntem in dimensiuni joase deocamdata.

Presiunea admosferica,si magnetismul fac ravagii in corpul uman.Se simte in dureri ale oaselor,tensiunea mare,cine are probleme de inima nu prea isi mai fac efectul pastilele,senzatii de caduri,si dureri ale corpului si dureri de cap.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu