miercuri, 24 octombrie 2018

Mesaj de la Ingeri




Aceasta este o parte minunată a creșterii dvs., deși nu este întotdeauna confortabilă pe măsură ce treceți prin aceste schimbări în viața voastră, este o parte necesară a învățării și a creșterii. Acesta aduce cu el un potențial mare, astfel să îmbrățișeze schimbările și să sărbătorească fiecare pas pe care îl faceti. Te duci la un nou nivel de conștientizare și înțelegere.
  Dați drumul vechilor căi, astfel încât să faceți loc pentru ca noul să intre în viața voastră. Ai cerut să trăiești în scopul tău și să-ți urmezi visele și acum este timpul . Mai mult decât atât, vă simțiți în afara zonei de confort și poate chiar și a unei depresii. Știți că acest lucru este normal când se produce schimbarea și este agățat de vechiul lucru care face ca aceste sentimente să fie mai mari decât trebuie.
Gândul pentru ziua de azi: Rămâneți deschis la schimbări și eliberați ceea ce trebuie să cadă. Veți trece prin această schimbare o ființă mai evoluată și mai completă, pe măsură ce conștiința și conștiientizarea  se vor extinde.

Asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu