vineri, 16 noiembrie 2018

Mesaj de la Ingeri


  


Universul sărbătorește în timp ce ieșiți din această energie gata să vă luați puterea. Această putere este disponibilă pentru tine și este forța vieții. Fiți foarte clar despre intențiile voastre, despre valorile voastre și despre virtuțile voastre, pe măsură ce sunteți gata să utilizați această putere.
  Deși vă vedeți că vă folosiți mereu puterea pentru "bun ", încă mai învățați să vă perfecționați abilitățile. Asigurați-vă că faceți aceste alegeri din dragoste și din inimă, astfel încât să nu luați o anumită karma nedorită de-a lungul drumului.
 Acesta a fost un fel de ciclu intens de apariție. Chiar ai putea simți că nu ești pregătit pentru schimbările pe care le aduce în viața ta, dar fii sigur că nu ai fi aici dacă nu ar fi gata pentru asta. Aveți talentele și abilitățile necesare și sunteți gata să vă folosiți înțelepciunea și experiența.
Gândul de azi:   Aceasta marchează o perioadă de extindere a conștiinței. Eliberați-vă de apărarea plină de ego și permiteți-vă să ieșiți cu grație și cu pricepere în acest ciclu următor.

Asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu