joi, 8 noiembrie 2018

Mesaj de la Ingeri


Este atât de minunat să renunțați la toate și să faceți ceva care vă ușurează energia, viața și viziunea dvs., mai ales în aceste vremuri de schimbare. Este ușor să vă prindeți în drama vieții de zi cu zi și, uneori, doar încercați să supraviețuiți, și uitați importanța găsirii unei modalități de a lua o pauză sănătoasă de la toate, astfel încât să puteți învăța să eliberați ceea ce nu vă servește .
 Viața poate fi exigentă, și uneori chiar dificilă, deci ia-ți un timp pentru a trai într-un alt fel. Ieșiți  și bucurați-vă, distrați-vă și râdeți. Găsiți oricum modul în care puteți să faceți o pauză. Veți găsi că, atunci când faceți asta, este mai ușor să navigați în alegeri, să vă ocupați de zilele dificile și să aveți claritate. Veți observa că vi se arată la ce aveți nevoie sa renunțați. Nu mai trebuie să duceți toată greutatea pe umeri.
Este timpul să vă ușurați și să nu mai purtați toate bagajele din trecut. Este greu și nu mai aveți nevoie de ele. Dă-ți voie să te ușurezi și să simți ușurință în mintea ta, în trupul tău și în sufletul tău. Invioreaza-te!

Asa si este

Sunteți iubiți și sprijiniți întotdeauna.

 Ingerii

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu