vineri, 18 octombrie 2024

Pasi in viata

35. Fiecare pas pe care il faceti duce la indeplinirea unor lucruri pe care le doriti manifestate in viata vaoastra,deci sunteti pe drumul bun daca mergeti pe ideea ca Dumenzeu va locuieste sufletele si viata.El este totul pentru noi toti,deci haideti sa mergem pe calea Sa divina,si totul in noi se va schimba in frumos si bine.

miercuri, 16 octombrie 2024

Lectii

36. Esti un intelept daca intelegi ca Dumnezeu iti pune in viata lectii dupa lectii.Le inveti mergi mai departe,nu le intelegi stagnezi si tot asa toata viata.Lectiile nu pot lipsi din viata unui om pentru ca fara ele suntem goi sufleteste si la minte.Ingerii si Dumnezeu sunt parte din noi toti,deci haideti sa invatam caile lor,ei sunt desteptii nu noi care gresim permanent si nu invatam nicio lectie primita.Sinele nostru inalt stie totul despre noi ,lasati-l sa va conduca pe drumul lui Dumnezeu,asa veti ajunge sa invatati toate lectiile vietii.

luni, 14 octombrie 2024

Intelepciune

37. Multumim lui Dumnezeu pentru tot ce ne invata,pentru tot ce inseamna Dumnezeu pentru noi toti.El este calea si viata noastra,trebuie sa invatam sa mergem de mana cu Dumnezeu,altfel vom gresi drumul si vom ajunge sa plangem intr-o zi cand la judecata lui Dumnzeu ni se va spune…Eu eram acolo,tu inde erai cu mintea ta de nu mai vazut in fata ta.? Asa ca aveti grija pe ce lume traiti,a voastra sau a lui Dumnezeu,eu va indic calea lui Dumnezeu ca aia a voastra este gresita in totalitate ,nu sunteti intelepti sa spuneti ca ce alegeti voi este calea buna de urmat.

sâmbătă, 12 octombrie 2024

Intuitie si inspiratie

38. Aveti incredere in intuitie,in inspiratie,asa veti descoperi ca in voi sta lumina lui Dumnezeu,soapta lui se aude in mintea voastra prin intuitii si inspiratie.Inauntrul vostru sta intelepciuena,ajungeti la ea si va veti bucura de o viata frumosa si placuta,in armonie cu totul.Multumiti pentru lectii lui Dumnezeu,EL stie mai bine ce este de dat ca traire fiecarui suflet creat de El.Nu incercati sa va maniati pe soarta voastra nemiloasa,poate o meritati,sau ati cerut lectii grele sa stergeti karma avuta,sau pur si simplu vreti sa traiti pe picior mare ,adica sa experimentati de toate,fie ele bune sau rele.

vineri, 11 octombrie 2024

Calea lui Dumnezeu

39. Lasati-va condusi de Dumnezeu,in interiorul voastru este nevoie de calea Sa,fara aceste indrumari sunteti cu totii nimicuri,minti goale,fara divinitate nu se poate,drumurile unui suflet fara Dumnezeu sunt rele,nu ai cum sa existi fara Dumnezeu.Incercati sa nu scoateti divinul din viata voastra,lasati-va sufletul si mintea in bratele lui Dumnezeu si o sa vedeti minunea.Frumusetea interioara nu trebuie sa lipseasca de la un om,ea salveaza sufletul de la lectiile urate ale lui Dumnezeu,ele sunt lasate sa invatam calea Sa.

joi, 10 octombrie 2024

Lectiile vietii

40. Cand te lasi condus de Dumnezeu nimic nu mai este la fel ca atunci cand umbli gol pe dinauntru,frumustea interioara este de fapt Dumnezeul din voi toti.El deschide drumuri frumoase pentru noi sufletele in cautare de frumos.Dumnezeu te ajuta sa rezolvi totul,daca te vede si te simte cat tu chiar vrei ca om sa il primesti in viata ta pe El,supremul,viata ta nu poate sa exite fara supremul din Creatie.Cine esti tu ca om sa renegi divinul din jurul tau ?Nu il renega pe Dumnezeu ca faci cea mai mare greseala din existenta ta ca suflet,intr-o zi vei sta in fata Sa si ai sa vezi lectia ce teebuia sa o inveti cat ai trait.

miercuri, 9 octombrie 2024

Viata

21. Viata mea o las sa curga frumos,ma bucur de fiecare clipa,invat din fiecare intamplare,fac pasi cu recunostinta spre Dumnezeu.Multumesc lui Dumnezeu pentru tot ce mi-a dat,pentru tot ce am invatat,pentru toate zilele minunate pe care le traiesc in pace si armonie,sunt calauzit pe drumul spre Dumnezeu zi de zi.Fac tot ce pot eu ca sa culeg roadele muncii mele cu mintea mea,ma bucur de tot ce este mai bun si mai frumos din jurul meu.Multumesc Doamne.

marți, 8 octombrie 2024

INDRUMAREA SINELUI

2.Aleg si urmez indrumarile Sineleui meu ,cer reusite si sa ma ajute sa imi satisfac toate nevoile vietii mele.Sinele meu este parte din Dumnezeu si el ma va ajuta sa fiu un om mai bun ,iubitor de tot si toate,deschid larg bratele si il aduc pe Dumnezeu in viata mea.Sinele meu si Dumnezeu sunt drumul meu.

luni, 7 octombrie 2024

REUSITE

3. Avem puterea ca noi sa aducem reusite mari in viata noastra,asa doreste sufletul nostru.Sa nu va fie frica sa cereti lui Dumnezeu ce va trebuie,El asculta si va da daca meritati acele daruri.Trebuie sa iubiti totul,sa fiti ingeri ,ca Dumnezeu sa va deschida un flux de abundenta

duminică, 6 octombrie 2024

CU DUMNEZEU ALATURI

4. Cand Dumnezeu si Ingerii Sai sunt langa mine ,nu mie frica de nimic. Trebuie doar sa deschid larg sufletul sa las sa fiu ajutat si indrumat.Viata imi va fi luminoasa daca invat sa ma conectez la divinitatea din mine.Acolo in mine sta puterea creatiei.Voi crea frumos daca stiu sa ma conectez cu Dumnezeu.

sâmbătă, 5 octombrie 2024

FAPTE

5. Cu cat faptele si gandurile noastre sunt mai luminoase,stralucim,lumea noastra devine un Rai,traim frumos impreuna,cladim frumos cu totii,generatiile viitoare vor fi lumina pamantului,oamenii viitorului,fericirea ,implinirea.Iubiti totul si Dumnezeu va va rasplati in mare Sa bunatate.

vineri, 4 octombrie 2024

Copiii lui Dumnezeu

1.Sa fiti iubitori,suntem cu totii copiii lui Dumnezeu.Impreuna aducem o lume mai buna,intunericul din noi si din lume va dispare, daca stim sa il alungam.Fiecare zi traita pe pamant ne va aduce bucurii,fiecare zi traita este pretioasa,haideti sa ne bucuram de viata.

joi, 3 octombrie 2024

Iubiti-l pe Dumnezeu

2.Eu il iubesc pe Dumnezeu,nici nu mi-as putea imagina o viata fara prezenta Sa in viata mea,sunt atent ca iubirea mea sa creasca zilnic pentru tot ce ma inconjoara.Sunt frumos la suflet,asa prosper in tot ce ating,sunt plin de viata si creativ.

miercuri, 2 octombrie 2024

Alegeri

3.Aleg in viata mea tot ce imi doresc,totul functioneza in deplina iubire si pace,aleg mereu o stare de bine,pozitiva,de abundenta,doresc ca lumea intreaga sa functioneze ca gandul meu benefic,sa traim cu totii in pace si iubire.