miercuri, 17 mai 2017

Despre dimensiunea 5D



Sa vorbit mult despre calatoria pamantului spre dimensiunea 5D
Eu am primit de ceva vreme informatii ca am fi in Umbral,sigur la acea vreme nu stiam ca planeta trebuie sa treaca prin niste dimensiuni joase sa ajunga in dimensiunea 5D.
Am aflat de putina vreme ca suntem de fapt pe drumul bun,numai ca pe acest drum se vor pierde suflete ,pentru ca mor pe acest drum pana in dimensiunea 5D.Sigur ca nu se spune de catre nimeni ca drumul spre Rai,adica spre dimensiunea 5D,ca acolo de fapt este dimensiunea Raiului,se face si prin dimensiuni joase.
Nu stiu daca era alta cale,sau noi am ajuns sa strabatem Umbralul ,Iadul si Tartarul ca avem constiinte pentru aceste zone.
Clar cred ca din cauza constiintei foarte mici pamantul a cazut prin aceste zone,si va face drumul prin ele,deci totul va fi afectat de aceste zone cu frecvente joase.
Aici daca nu ai constiinta sa te sustina ca om poti chiar murii,pentru ca nu te mai sustine nimic.Cand eram in dimensiunea 3D,mai erau si energii pozitive de sustinere,acum acele energii nu mai exista,asa ca nimic nu va sustine o minte,decat ea insasi.Trebuie sa vedeti daca aveti probleme cu intelegerea,sau cu comportamentele,pentru ca pana se ajunge in 5D o sa cam ramaneti pe drum.Vreau sa spun ca in 5D vor ajunge multi care nu au o constiinta mare,sigur ca nu va fi macel pe planeta sa se inlature constiintele minuscule,dar este foarte posibil si asa ceva.Si in biblie exista un pasaj in care se spune ceva legat de disparitia omenirii la un moment dat,daca mai luam si apocalipsa cu venitul din spatiu a ceva ce va distruge umanitatea, avem un scenariu posibil de inlaturare a umanitatii.Cand nu exista constiinta mare orice este posibil.Sigur,eu nu cred in distrugeri masive,de fapt nu cred deloc  in distrugeri,dar in inlaturarea omului da,in asa ceva cred,pentru ca omul este o specie distrugatoare.Sa ajuns sa fie asa de rau si de inconstient, ca sigur Dumnezeu va lua masuri de punere la colt a acestei creaturi care se crede si moderna mai nou.Avem o suta de ani de evolutie doar,ca pana acum 100 de ani nu era prea evoluat omul ,si deja isi arata coltii,este pus doar pe rele,asa ca intr-o zi cineva ii va taia ghearele si il va pune pe vesnicie la colt de desteptul de om care cica a evoluat.Primitivismul mintilor mai ca iti face greata uneori ,sau cand vezi prostia la ea acasa.

Aveti grija,suntem pe drumul spre 5D,Raiul de fapt,dar acolo chiar de ajunge toata pleava societatii,nu vor face purici multi,pentru ca intr-o zi ceva se va intampla si vor fi scosi de pe aceasta planeta toti aceia ce nu au invatat calea frumoasa.


Namaste

2 comentarii:

 1. Buna. Fondatorii spun ca in 4D vom poposi o vreme ,doar ca numai un sfert din populatia actuala dupa care o si mai mica parte dintre noi ,cei care-si ridica suficient vibratia si-si construiesc corpul de lumina insotesc Pamantul in 5D . Corect ? Scuzati aceste intrebari , care poate ca se repeta ,doar ca raspunsurile nu se afla in vreun manual.Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna

   Se pare ca vom poposi in 4D pana in anul 2021,cand pamantul va ajunge in 5D.
   Pamantul in viitorul lui indepartat va fi locuit numai de fiinte cu constiinte mari,dar nu se stie cand se va face epurarea planetei de constiintele mici.Probabil ca extraterestrii cand vor sosi pe planeta ,vor evacua populatia cu constiinta mica,doar asa vad eu curatenia facuta,altfel ar trebui sa moara 3 sferturi din populatie ca nu au constiinta mare.

   Ștergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.