joi, 18 mai 2017

Despre Sinele NostruIn aceasta postare am sa va spun cate ceva despre voi .
Voi aveti in interiorul vostru un Sine Inalt.Nu exista asa ceva in afara voastra cum vi sa spus de catre mesajele canalizate.Cineva vrea sa de-a putere altora asupra noastra,cam asta sa facut cand sa spus ca avem un Sine Inalt in planuri inalte.Acela este doar o fiinta ce poate fi invatator,dar nu un Sine al noastru.Categoric ca seamana cu noi ca este om,dar in niciun caz nu este parte din noi.
Sinele suntem noi,este sufletul nostru,mintea noastra,trairile,ideile,dorintele,si sigur faptele noastre.Este de fapt atitudinea noastra,gandirea si simtirea din inima noastra.
Aveti grija ca Sinele poate fi foarte diferit de atitudinea puerila de suprafata care o are omul zi de zi.In mare parte omul nu prea gandeste cand face ceva,totul se petrece de regula pe modul mecanic,nicidecum sintit prin inima,gandit profund.
Este foarte urat sa va anihilati propriul Sine.Unii care au ajuns foarte evoluati pot vorbi cu entitatea suflet din ei insisi.Sufletul este o entitate ce este foarte diferit de mintea umana,asa ca unii pot sa isi canalizeze propriul sine.
Incercati sa stati de vorba in meditatii cu voi insiva,pentru ca asa trebuie,asa reusiti sa va canalizati prorpiul Sine,si chiar daca nu auziti ca si canalizatorii o voce ,macar sa fiti atenti la ce simtiti cand va puneti intrebari,cand va analizati comportamentele ,gandurile,simtirile.
Trebuie sa faceti acest lucru,numai asa ati ajuns la un stadiu de evolutie foarte mare.Canalizarea propriului Sine,oricum s-ar face ea,trebuie facuta,trebuie sa stiti ce detineti in inima voastra,sau in minte.Trebuie analiza profunda,trebuie atentie cu voi insiva,si trebuie sa stiti ce mai este de invatat.Sunt atat de multe lucruri de invatat,ca niciodata sa nu spuneti ca ati ajuns sa stiti ceva anume.Doar sunteti un pic mai informati,atat,in rest continua cautarile,invataturile.

Viata o sa va puna in fata diferite situatii,unele or sa fie incuietoare,atunci o sa va dati seama ca nu sunteti capabili de orice,nu reusiti sa infruntati orice,deci mare grija cand afirmati ca sunteti evoluati.Evoluatie inseamna  o suma imensa de reusite in viata omului,deci nu spuneti niciodata ca sunteti evoluati,ci doar pe drumul evolutiei.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.