luni, 29 mai 2017

Visele


Visele sunt amintiri ale omului,sigur puse intr-un nou context al mintii.Cand dormim ,mintea intra in relaxare,acolo avem amintirile vietii aceasta,si amintirile vietilor trecute.Cand mintea intra in relaxare,aceste amintiri prind viata,acolo in mintea omului se petrece ceva.Acele amintiri incep sa curga intr-un anumit context in functie de starea mintii.Daca suntem prea obositi, nici nu se mai poate accesa ceva din mintea noastra in starea de somn,spre dimineata intodeauna apar visele,mai ales daca se doarme peste ora 8 dimineata.Apar amintirile,sigur luand o noua forma in functie de viata omului,de trairile lui,de intamplarile din viata lui.De multe ori ati observat ca viata de zi cu zi influenteaza visul avut.Sigur ca da,sau noaptea primiti simboluri ce trebuiesc interpretate ca sa stiti ce v-ati transmis singuri prin vis.
V-am spus ca noi in interiorul nostru detinem un Sine Inalt trezit,deci aveti grija ca orice simbol visat,este un mesaj de la Sinele vostru inalt.Trebuie doar sa invatati sa descifrati acele simboluri.
Simbolistica viselor este mare,si cu greu se poate ghici cu precizie cam ce vrea Sinele sa transmita, in timp sa va faceti un caiet si sa notati ce a insemnat ce ati visat.Sigur ca aflati ce a insemnat visul dupa ce se intampla ceva pentru voi,asa puteti afla cu precizie ce inseamna acel simbol din vis.
Visele sunt acolo pentru ca omul sa poata sti ce il asteapta,este o cale de comunicare intre voi cei de pe dinafara,si Sinele vostru inalt,asa scapati de multe probleme ,daca invatati sa descifrati ce v-ati transmis singuri.
Noi avem destule cai de a ne proteja,asa cum chemi Ingerul sa iti de-a un raspuns,tot asa de bine il gasesti in visele pe care le ai.Sa tineti minte toate simbolurile,adica tot visul,pentru ca doar asa puteti scapa uneori de mari probleme ce va asteapta,iar voi ati avut solutia la indemana.
Toate visele cu animale anunta probleme,boli,schimbari in rau,deci numai de rau,plus tot ce inseamna insecte.

Mancarea inseamna asimilare de invataturi,de cultura generala,evolutie,ascensiunea spiritului.
Banii inseamna cearta,probleme,neintelegeri.
Culoarea neagra visata ca si haine inseamna moarte,sau boala grea.
V-am dat cateva exemple de simboluri,ca sa stiti in mare unele lucruri.Cine doreste sa stie mai multe ,poate lasa simbolul la mesaje.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu