vineri, 19 mai 2017

Scaderea de vibratie



Orice gand negativ scade vibratia mintii voastre.Sigur ca traim intr-o lume nebuna,de aceia este foarte necesar sa fiti atenti la mintea voastra,la atitudini,dorinte,stari,idei,simtiri.
In aceasta lume este foarte usor sa te pierzi,sa iesi de pe drum,de aceia aveti mare grija de mintea voastra.Mintea te ridica ,mintea te coboara,si va alegeti cu o constiinta mica daca nu sunteti atenti.
Multi in decursul anilor mi-au cerut citirea de constiinta.Sa stiti ca constiinta este foarte fragila,astazi puteti sa aveti constiinta mare,adica detineti calm si intelegere in voi,pe cand maine daca sunteti putin terminati de viata ,sa scadeti in constiinta.Degeana cereti c itiri de constiinta daca nu sunteti stabili,citirea de astazi chiar de este mare,maine nu mai este valabila daca sunteti un pachet de nervi,ati ajuns sa nu mai aveti nici constiinta de 1D.
Multi care au primit de la mine ca au constiinta mica, sau suparat.Oare de ce sa se supere cineva daca nu stie sa isi pastreze calmul? Nu sunt eu de vina,ci mintea acelui om ca este instabila,plus ca suntem in vibratiile altora care sunt foarte mici,mai suntem si in planuri joase,totul la un loc ne face sa nu fim chiar pe pozitii pozitive mereu.
Trebuie avut mare grija de frecventa de vibratie la care noi functionam.Daca scadem in constiinta,si frecventa corpului scade,suntem predispusi nu numai la nervi,ci si la boli,si chiar sa murim.
Vibratia inseamna de fapt viata noastra acum,este o stare ce se gaseste peste tot ,deci traim in aceste vibratii,asa ca aveti mare grija sa le mentineti la un stadiu sa nu va faca rau.Daca vibratia locului este oricum negativa,mai accentuati si voi acest lucru,nu o sa va fie deloc bine,poate sa se intample sa si muriti.
Vibratiile negative,sau foarte mici ,sunt ca muzica aceia care va scoate din  sarite,devin de nesuportat pentru minte si organism ,si ori cadeti lati de oboseala seara,ori va imbolnaviti.
Lipsa de vitalitate a corpului si a mintii este data de o lipsa acuta de bine in jurul vostru,sau de lipsa de vitamine din corp,care si acestea ajung sa fie lipsa acuta pentru ca nu stiti sa va ingrijiti corpul.Mancati prost,dormiti pe apucate,munciti peste limita,totul va scade vitalitatea,vibratiile corpului.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu