marți, 23 mai 2017

Vibratiile scazute



In luna ianuarie 2017, asa cum am mai spus am avut vibratia planetei la cotele cele mai joase de cand am inceput eu sa citesc frecventa.
In acea perioada sa ajuns ca planeta sa detina 11,5 Mhz,o frecventa foarte mica.
Daca frecventa scade sub 11,4Mhz,omul incepe sa se poarte destul de ciudat.Mintea ii este afectata maxim,nu mai este claritate in gandire,poate deveni violent,sau la cei ce oricum aveau o constiinta mica, sa inceapa sa se poarte ca persoanele fara discernamant,adica apare nebunia.Mintea nu poate sa faca fata in frecvente joase,apare nebunia,deci partea coerenta dispare,si in inauarie 2017 a fost lumea la un pas sa isi de-a un restart maxim la nivel de minte.
Daca vibratia planetei scade pana la 10,4 Mhz,apare moartea pentru orice fiinta ce nu detine o constiinta minim 3D,deci cei ce acum au constiinta de 0,6 D isi vor gasi sfarsitul prin moartea corpului lor daca planeta va trece in viitor prin locuri cu vibratie de 10,4Mhz.
Aveti grija de voi,lucrurile pot deveni extrem de rele,nu uitati ca functionam acum in frecventa de 13,4Mhz,in loc de 16,9Mhz,deci nu va puneti viata in pericol prin actiuni ce va vor scade constiinta sa va duca la moartea corpului .

Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu