joi, 11 mai 2017

APARITIA UNEI PLANETE



Am aflat din citiri pe internet,si sigur si din carti,ca planeta Pamant candva la inceputurile ei era o sfera ca si Soarele,adica fierbinte,si ca in timp ea sa racit si astazi avem ce avem.

Sigur ,pentru un om care nu gandeste totul pare firesc,dar nu este asa.Daca a fost o sfera incandescenta,sigur ca dupa racirea sa trebuia sa fie exact ca luna,o sfera de piatra,nimic mai mult.Avem admosfera,avem apa,avem viata,deci de unde sa apara dintr-o sfera racita asa ceva?

Cercetatorii cam isi bat joc de omul fara cap,sau si ei nu au cap de spun asemenea aberatii.Ca sa ai ce avem astazi pe planeta trebuia teraformata.Mai pe scurt si pe intelesul tuturor,cand sa racit si a fost buna de locuit sa adus aici tot ceea ce se vede.Nu avea de unde sa existe apa pe o planeta ce a ars efectiv pana sa racit,nici viata de niciun fel,si in niciun caz miliardele de varietati ce traiesc aici acum ca si vieti de toate felurile,de la animale,pasari,plante.Avem 3 sferturi pamantul acoperit de ape,deci de unde atata cantitate de apa? Categoric ca aici este mana constructorilor de planete,ei fiind responsabili cu tot ceea ce se afla pe toate planetele.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu