.


De la o vreme imi doresc sa fiu prima in tot ceea ce fac.Sa spun mereu..sunt prima in tot.Intodeauna trebuie sa fim primii in tot,mai ales noi cei ce am evoluat putin mai mult decat turma care doarme.

Sunt prima in tot ce fac,sunt ceea ce sunt,si voi fi ceea ce voi fi pe parcurs ce invat din ce in ce mai mult.

Exist intr-o forma ciudata chiar si pentru mine,am invatat multe lucruri,si mai sunt multe de invatat.

Va invit pe blogul meu sa gasiti calea spre evolutie.

Namaste!

joi, 11 mai 2017

APARITIA UNEI PLANETEAm aflat din citiri pe internet,si sigur si din carti,ca planeta Pamant candva la inceputurile ei era o sfera ca si Soarele,adica fierbinte,si ca in timp ea sa racit si astazi avem ce avem.

Sigur ,pentru un om care nu gandeste totul pare firesc,dar nu este asa.Daca a fost o sfera incandescenta,sigur ca dupa racirea sa trebuia sa fie exact ca luna,o sfera de piatra,nimic mai mult.Avem admosfera,avem apa,avem viata,deci de unde sa apara dintr-o sfera racita asa ceva?

Cercetatorii cam isi bat joc de omul fara cap,sau si ei nu au cap de spun asemenea aberatii.Ca sa ai ce avem astazi pe planeta trebuia teraformata.Mai pe scurt si pe intelesul tuturor,cand sa racit si a fost buna de locuit sa adus aici tot ceea ce se vede.Nu avea de unde sa existe apa pe o planeta ce a ars efectiv pana sa racit,nici viata de niciun fel,si in niciun caz miliardele de varietati ce traiesc aici acum ca si vieti de toate felurile,de la animale,pasari,plante.Avem 3 sferturi pamantul acoperit de ape,deci de unde atata cantitate de apa? Categoric ca aici este mana constructorilor de planete,ei fiind responsabili cu tot ceea ce se afla pe toate planetele.


Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.