joi, 24 mai 2018

Nivel inalt de constiinta




Cauta tot ce este mai bun in fiecare, si lucreaza la acest nivel inalt de constiinta.
Ati incercat vreodata sa analizati omul de langa voi? Sa vedeti dincolo de ceea ce el arata? Voi nu trebuie sa ii priviti pe deasupra,pentru ca oamenii nu isi arata niciodata adevarata fata,tot asa cum nici voi nu va aratati sufletul.
Trebuie sa invatati sa cautati si bunul din om,pentru ca fiecare are si ceva bun in el dedesuptul cojii de suprafata.Sigur ca nu o sa gasiti la toti bunul,poate sunt si mai rai decat lasa sa se vada ,deci o sa aveti si surprize din acestea.
Stiti ce inseamna munca cu voi? Sunt multe de invatat,dar sa le luam pe rand.In primul rand trebuie atentie mare la modul cum vorbiti,cum ganditi,cum va manifestati.Luati pe rand fiecare lucru spus pana aici ,si sa il faceti cu mare atentie.Un nivel inalt de constiinta mai inseamna si ca voi ati cam scapat de tot ce era urat la voi.
Nu este deloc greu sa fiti un pic atenti la ce spuneti.De exemplu,elevati-va vorbirea in primul rand,auziti ce spuneti cand vorbiti,si imediat sa stergeti frazele care nu v-au sunat in urechi tocmai elevat,pe urma fiti atenti la modul cum simtiti cand cineva incearca sa va enerveze,si acolo trebuie multa intelepciune,ca sunteti inconjurati permanent de oameni care nu sunt intelepti.
Constiinta elevata inseamna ca tot ce am spus stiti deja,ati aplicat,sau aplicati la voi acest lucru.Lucrul cu voi insiva sa fie permanent pus in aplicare,pentru ca maine sa nu mai fiti ca astazi.Daca un om este doua zile la fel,inseamna ca nu ati pasit deloc,practic stagnati de la o zi la alta fara sa faceti nimic bun cu voi.
Suntem in ascensiune,deci ascendeti in constiinta.Sa stiti ca constiinta este foarte perisabila,este nevoie sa va supatati putin ca sa ramaneti fara constiinta voastra inalta.Degeaba munciti cu voi daca vin zile cand voi nu puteti stapani starile proaste din voi.

Afirma adesea
Sunt constient de mine,am grija sa fiu permanent intr-o stare de calm si pace interioara,sunt atent la tot ceea ce fac.Evoluez,asta este deviza sufletului meu.
Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu