sâmbătă, 26 mai 2018

Noaptea mintii




Traiti noaptea mintii.Nu aveti niciun pic de minte.Toate merg alandala,nimic nu este bine.Este o noapte mare de tot in capul voastru,nu stiti nimic,nu creati nimic,nu faceti nimic.Ce se intampla cu voi?
Negura sa asezat peste Pamant,mintea voastra este asa de micuta ,ca Dumnezeu nici nu o vede,oare ce aveti de gand.Cat timp o sa mai mergeti in ritmul de acum? De ce trebuie sa va fie frica sa iesiti in strada,nu va dati seama ca a escaladat violenta,care este la ea acasa.
Ce faceti voi sa schimbati ce aveti acum? Nu faceti nimic ca sunteti neputinciosi,mergeti mai departe asa cum stiti voi,sperand intr-o zi mai buna.Nu o sa vina, ca nu are cine sa o creeze,voi mergeti mai departe asa cum stiti,nu schimbati nimic,nu creati nimic,deci traiti noaptea mintii voastre de oameni.
Este o negura peste tot,mintea voastra nu poate sa faca fata problemelor ce le aveti.Nu stiti sa rezolvati ceea ce aveti ,nu stiti sa mergeti mai departe,deci,ceea ce se va intampla cu voi o sa fie datorita voua.
Generatiile tinere nu stiu nici ele sa se descurce,nu exista inteligenta,nu exista intelepciune,nu exista nimic in capul vostru.Deci,ce o sa se aleaga de voi?
Daca nu iesiti din noapte mintilor voastre,ceea ce se va crea va fi urat rau de tot,pamantul va trece prin constiinta voastra micuta,si se va alege praful de tot.

Pace si iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu