joi, 9 februarie 2017

Mesajul zilei Februarie 9


Cerul nou si pamantul nou sunt aici, acum. Toata problema este sa recunosti si sa accepti ceea ce se intampla, si sa iti ridici constiinta asa incat sa fii complet constient de tot ce se petrece in tine si in jurul tau. Daca nu iti dai seama de tot ce se intampla acum, nu inseamna ca nu se intampla nimic. Inseamna doar ca te-ai inchis in propriul orgoliu si aroganta, care te-au orbit intr-atata incat nu mai poti vedea miracolele din jurul tau. Deci ridica-ti neincetat constiinta.
Cu cat o ridici mai mult , cu atat mai limpede poti sa vezi adevarul, si nu mai este nimic care sa iti impiedice intreaga viziune. Dupa ce contempli miracolul acestei viziuni, coboar-o si traieste-o; fa sa fie o parte din trairea ta de fiecare zi.

Daca o viziune nu se manifesta intr-o forma materiala, ea nu devine realitate. Eu iti spun sa contempli cerul nou si pamantul nou manifestate in forma materiala chiar acum.



ALEGERI

De cate ori in viata voastra ati putut face alegeri? Alegeri libere,nu impuse de situatii,sau ca asa este viata? Aveti nevoie de o introspectie in voi sa vedeti de cate ori ati fost cu adevarat liberi sa alegeti ceva pentru voi,ceva ce va face placere,liberi si neconstransi de nimic.
Trebuie sa fiti constienti ca nu puteti lasa ca toata viata sa nu aveti libertatea de a alege ce va doriti.Categoric sunt situatii multe unde nu puteti alege,mergeti cu valul,dar totusi sa nu acceptati chiar intreaga situatie asa cum vine,mai adaugati si de la voi ceva din dorintele voastre,pentru ca situatia devine de neacceptat uneori,sau greu de dus.

Intelepciunea este necesara cand faceti alegeri,discernantul la fel,dar si de instinctele voastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu