miercuri, 13 martie 2019

Alegeri



Afirma adesea

Am grija de mine,invat tot ceea ce vine in calea mea,nu judec pentru ca judecata este cel mai urat lucru,sunt frumos,fericit ca am invatat o noua cale a vietii,caut permanent evolutie pentru a progresa constant.

Si asa si este

Alegeri


Sa nu crezi ca exista o singura cale buna si toate celelalte sunt gresite. Cand urci pe munte, poti sa alegi calea care te duce direct la varf, sau cea care merge mai pe ocolite, e mai usoara, dar te duce tot acolo. Alegerea depinde de tine. Deci gandeste-te care e calea spirtuala care iti convine mai mult, alege, hotareste-te si urmeaz-o din toata inima.
Exista oameni care cauta mereu si inca nu si-au gasit calea in viata asta. Ei incearca mereu, cand o cale cand alta,urmeaza catva timp o cale, apoi isi dau seama ca nu e pentru ei si pornesc din nou pe alta. Ei vor incerca mereu, pana o vor gasi pe cea care e mai buna pentru ei. E cert ca o vor gasi daca o vor cauta cu ravna, fara sa se descurajeze si fara sa abandoneze. Daca tu ti-ai gasit-o pe a ta, mergi mereu inainte si nu-ti mai pierde vremea privind in urma sau criticandu-i pe cei care nu si-au gasit-o inca pe a lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu