sâmbătă, 16 martie 2019

Tot ce este mai bun


Afirmatie

Stiu sa imi aduc in viata mea lucruri care sa ma ajute sa imi cresc intelegerea,si sa iau decizii bune pentru viata mea.

Si asa si este

Tot ce este mai bun


Sa cauti intotdeauna tot ce e mai bun, sa te astepti intotdeauna la tot ce e mai bun si sa nu te multumesti niciodata cu ceva de mana a doua. Asta ar putea sa-ti vina greu, mai ales cand crezi ca ai ajuns la fundul sacului. In clipele acelea grele trebuie sa-ti ridici nivelul constiintei, si niciodata, nici macar o clipa, sa nu te gandesti la lipsuri si la saracie,gandeste-te intotdeauna la belsug. Imagineaza-ti belsugul si multumeste pentru proviziile nelimitate. De ce te multumesti cu ceva mediocru, cand lucrurile de calitatea cea mai buna asteapta sa le accepti si sa te binecuvanteze?
Cand poti sa te gandesti la tot ce e mai bun, in toata viata si in toata trairea ta se va produce o expansiune, atat in interior cat si in exterior. Aminteste-ti ca totul porneste din interior si totul porneste de la tine. Deci incepe chiar acum sa-ti controlezi gandirea si s-o orientezi in asa fel incat sa te conduca din interior, ca drojdia care lucreaza incet si nevazuta intr-un aluat. Si nu uita niciodata sa recunosti mana lui Dumnezeu in tot ce se intampla si sa multumesti, sa-ti dai seama ca esti binecuvantat si sa nu iei totul crezand ca ti se cuvine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu