sâmbătă, 8 august 2020

Un tel in viata


Mantra pentru ziua de azi este:

"Pe măsură ce mă concentrez asupra planurilor mele, văd că se manifestă în cel mai bun mod posibil pentru mine și pentru creșterea mea".

 

Asa si este


Un tel in viata

E important sa ai un tel in viata si sa te indrepti mereu catre el. Trebuie sa ai un scop real si un plan in viata, desi s-ar putea sa nu fii in stare sa-ti vezi intotdeauna tinta cand esti la poalele muntelui, nu poti sa-i vezi varful si cand inaintezi pe serpentine, nu poti intotdeauna sa vezi cotitura urmatoare. Dar daca ai mereu in gand tinta, vei vedea ca din cand in cand vei avea cate o experienta spirituala inaltatoare care te va sustine si iti va da puterea sa mergi inainte, indiferent de greutatile pe care le vei intampina. Sa tintesti intotdeauna sus,cu cat mai sus, cu atat mai bine.

Atunci va trebui sa mergi mereu inainte, sa cresti si sa te inalti ca sa-ti atingi tinta. Nu vei mai putea sedea tolanit,satisfacut de tine insuti, nu vei mai putea ramane pe loc. Vei aspira intotdeauna sa ajungi la treapta urmatoare pe scara vietii, si vei sti ca fiecare treapta te duce mai aproape de tinta, oricat de indepartata ar fi ea. Deci, mergi mereu inainte si nu renunta niciodata.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu