marți, 24 aprilie 2018

Cum invat sa exist




In primul rand trebuie sa fi constient ca vine o zi cand se trage o linie si vei plati pentru tot ce nu ai facut bine.Daca esti constient ca vine ziua cand platesti cu propria viata tot ce a fost prost facut,o sa constientizezi si poare si schimbi la tine ce este de schimbat.
Oamenii traiesc de pe o zi pe alta,si sincer nu cred ca este cineva constient ca undeva pe calea vietii exista si punctul final,adica moartea.
Moartea pentru unii este inceputul unei vieti mai bune ,pentru ca spun ei,ajung intr-o lume mai buna,deci lumea spiritului este pentru ei salvarea de lumea aceasta si sansa lor sa traiasca mai bine acolo.
Nu de putine ori se spune asa ceva,este total gresit,nu voi crede niciodata ca se ajunge intr-un loc mai bun atata vreme cat am trait alandala fara vre-o directie divina,cu inima curata,cu fapte bune si plini de iubire.In Rai nu ajungi usor,nu cred ca se deschide poarta Raiului pentru nimeni daca nu este Inger,dar poate gresesc eu .Sper sa gresesc eu si sa fie lucrurile asa cum le gandeste omul,dar nu este deloc asa,ca daca gresesti nu ai cum sa calci in Rai,iar aici pe planeta poate doar copii sunt inocenti si acceptati in Rai daca mor,adultii nici vorba, atata vreme cat sunt cum sunt.
Aveti mult de munca cu voi sa invatati sa existati pe acest pamant.Frumos ar fi sa invatati sa existati,pentru ca timpul trece si greselile se platesc.

Pace si iubire

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu