marți, 3 aprilie 2018

Mesaj de la Federatie


Traducere google

Selamat Jalwa! Suntem încântați să vă informăm că există o strategie pe care noi, Federația Galactică, am implementat-o ​​cu succes. Cabala, crezând arogant că nimeni nu i-ar putea învinge și nu voia sau nu poate să schimbe modul în care operează, se agăță de putere cu toată puterea. Acest lucru se schimbă. Deși își dau seama acum că își pierd strâmtorarea pe cetățenii Pământului, ei încearcă cu încăpățânare să lupte până la capătul amar. Deși aceasta este o situație dificilă pentru majoritatea Lucrătorilor din Lumină, trebuie să vă amintiți că este în natura epigenetică a cabalului să conducă cu orice preț. De generații, dominația lor a fost necontestată. Nimeni nu le-a contestat: oricine a făcut doar a râs. Cabalul, în special fracțiunea sa occidentală, dorește ca această realitate să rămână ferm. Din fericire, realitatea dvs. 3D evoluează și crește în mod eficient din punct de vedere energetic. Schimbarea este inevitabilă. Pe masura ce constiinta creste, devine tot mai dinamica.

   Acest lucru a deschis portaluri prin care strategia echipei noastre se poate infiltra sau poate umple găurile create de creșterea frecvenței Gaia și de scăderea câmpurilor sale magnetice și gravitaționale. V-am dat un model de transformare a pământului de la mediul bi-polar la cel monopolar. Ecosistemul bipolar te încarcă în conștiință limitată. Sistemul monopolar va ține noua dumneavoastră conștiință Unitate. Acest proces este intensificat de evenimentele observate atât de climatologi, cât și de geologi. Câmpurile magnetice și gravitaționale ale planetei tale se schimbă. Aceasta înseamnă că curenții și aurora borealis (Luminile nordice) migrează spre sud, acoperind suprafața Pământului. Geologii dvs. au măsurat migrarea câmpului magnetic nordic până la ecuator. Aurora australis (Luminile de Sud) se mișcă în interiorul Polului Sud. Oamenii de știință nu știu ce să facă din aceste câmpuri magnetice în roaming, deoarece persistă în a crede că Pământul este solid.

   Schimbarea câmpurilor magnetice afectează, la rândul său, curenții oceanici, care permit iernii să se deplaseze mai departe spre sud. Acesta este motivul principal pentru numeroasele condiții meteorologice nefavorabile din întreaga lume. Curentul nord-atlantic nu acționează în mod obișnuit, având ca rezultat extreme de vreme - ierni mai reci și veri mai calde - pe tot globul. Curenții Pacificului, de asemenea, prezintă cicluri meteorologice neregulate. Curenții japonezi și Humbolt nu mai curg după cum au avut de secole. Acest lucru se dovedește cel mai confuz pentru oamenii de știință.

   Schimbarea densității creează o nouă realitate care, ca o pernă uriașă, produce gauri în materialul spațiu-timp al realității noastre 3D. Deoarece gravitatea devine neregulată, tot așa și atmosfera noastră. Ca schimbări spațiu-timp, ea creează noi realități. Acestea sunt efectul pernă de pin pe care îl referim și produce diferențe în ceea ce se întâmplă în câmpurile gravitaționale și magnetice. Această strategie este în continuare verificată de simptomele de ascensiune ca de cap, inimă și throa
Salutari! Suntem Maestrii voștri Ascensionați! Noi venim în timpul acestui sezon divin să vă vorbim despre Grace. După cum sa menționat într-un mesaj anterior, Grace este vorba despre respect. Este un moment în care doi oameni fac eforturi să-și introducă reciproc sufletele unul altuia într-un spirit de bunătate. Este un moment în care cineva trăiește în alinierea cu planul divin al Creatorului nostru, mai degrabă decât în ​​luptele de iluzie. Prin harul lui Dumnezeu. Este important ca în orice moment să lucrați sub sancțiunea harului divin, deoarece scopul său este să vă aliniați dorințele cu fluxul divin. Mai mult decât atât, în această perioadă, o serie continuă de binecuvântări speciale vă dă pe planetă în recunoașterea celei mai distinse ocazii. Este normal ca Raiul să folosească acest sfânt timp pentru a explica amploarea sacrificiului special al lui Yeshua (Isus), Hristos. O esență în suflet în creștere a fost eliberată la înviere. Acesta este momentul special în care sărbătorim numărul uriaș de binecuvântări cerești acordate atât lumii luminoase a Hristosului cât și celor care au urmat și au susținut acest sacrificiu maxim. Pe măsură ce ne aliniem cu Adevărul despre care suntem cu adevărat, noi toți devenim expresii creștine ale Creatorului nostru.

   Ceea ce face ca învățăturile lui Yeshua să fie deosebite este nivelul unic al conștiinței sufletului său iluminat în acea viață particulară. Este important ca în orice moment să lucrați în cadrul sancțiunii harului divin, deoarece scopul său este să vă aliniați dorințele cu fluxul divin. Noi toți dezvoltăm conștiința Hristos. Privind înapoi și examinând viețile colegilor noștri stăpâni, nimeni nu poate duplica pe deplin semnificația jertfei lui Hristos pentru omenire. El ne-a dat o lumină și un plan distinctiv care este unul dintre vehiculele care ne permite să creștem conștiința. Suntem cei mai binecuvântați de cei care urmează în pașii și căile acestei lumi creștine mari. În acest moment, onorăm efectul pe care această Lumină glorioasă a avut-o asupra noastră și, în cele din urmă, asupra lumii. Din acest motiv, considerăm acest lucru un moment foarte special în inimile noastre.

În comemorarea acestui timp sfințit, doi dintre noi, contele Saint Germain și Quan Yin, pentru o perioadă de 24 de ore în fiecare an, au închis activitățile noastre World Trust pentru a sărbători tot ceea ce acest sezon înseamnă cu adevărat pentru procesul tău de ascensiune. După cum am menționat anterior, această Lumină ne permite să scoatem în evidență marile Lumini și victoriile care sunt acum gata să fie dezvăluite. Creșterea voastră în conștiință, legată de Lumină, este acum gata să manifeste o victorie glorioasă pentru toate sufletele prinse în întunericul care a controlat odată acest glob. Așadar, cerem ca energia colectivă a acestui sezon binecuvântat să fie folosită pentru a vă ridica conștiința individuală și colectivă. Așa cum sunteți pregătiți, îmbrățișați Lumina conștiinței superioare și folosiți-o pentru a ridica întreaga umanitate. Paștele este un timp pentru a onora semnificația Luminii Hristoase și felul în care ea aduce într-o nouă zi de conștiență oamenilor de pe această planetă și tuturor celor care locuiesc în galaxia Calea Lactee. În acest sezon cel mai sacru, onorăm atât sacrificiile trecute ale acestei mari Lumini, cât și creșterea conștiinței care se află în pragul unei treziri globale fără precedent.

   Astăzi, am continuat discuția despre realitatea dvs. și despre modul în care se transformă. Peste tot, lumea voastră se confruntă cu haosul care constituie un element al demisiei actualei tale realități. În mod vădit, sunteți frustrați și vă întrebați când și cum trebuie să se încheie acest turbulență. Lucrăm împreună cu Heaven și cu aliații noștri din Pământ pentru a face această operație extrem de complexă într-o manieră divină și în timp util. Știți, dragi, în inima voastră de inimă că nenumăra ofertă și prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One! Și Be in Joy!)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu