miercuri, 14 martie 2018

Luna Martie – Amplificarea pulsurilor solare, Ascensiunea Corpului de Lumină

Atunci când activăm Centrul solar al inimii, conexiunea noastră cu prezența Solară devine mai puternică. Suntem martorii creșterii pulsurilor și activității SOARELUI ce a avut loc în ultimul an. Este posibil să observați această activitate intermitentă când meditați cu o focalizare asupra chakrei inimii (anahata). Este foarte vibrantă, inconfundabilă și nu trebuie să contemplați Soarele pentru a vedea asta. Aceasta vine direct de la Ființele Solare, când vă conectați în mod intenționat cu Soarele. Vă rugăm să nu o confundați cu activitatea intermitentă din câmpurile personale. Aceasta este specifică conexiunii solare, iar blițul devine mai strălucitor, mai puternic și mai activ.
SUNT recunoscătoare că acest tip de activitate solară nu apare pe graficele liniare – încă. Conștiința inimii tale este diagrama 5D!
Rețineți că pulsurile intermitente sunt informații; Simți inteligența iubirii luminoase. Se simte rafinat. Am intrat în geometria sacră, care deține rezonanța fotonică pură, frecvențele de schimbare a conștiinței, din timpul eclipsei din august anul trecut. Acesta este motivul pentru care Gatekeepers (Deținătorii Porții) aveau viziuni despre Soare că explodează în 2017 și de ce vedem mereu faptul că Soarele pâlpâia și clipea într-un mod nou. Suntem în zona galactică fierbinte; containerul geometric pentru schimbarea conștiinței, schimbarea dimensională a luminii.

Profeția unui flash Solar (probabil Evenimentul) nu este un moment de așteptat, evenimentele precursoare sunt deja în desfășurare. Galacticii ne amintesc de multe ori; Conștiința globală – schimbarea evenimentelor Ascensiunii, sunt o co-creație multidimensională. Pe măsură ce funcționăm colectiv din alegerile mai înalte, liniile temporale Primare Cristice oferă puntea pentru schimbări energetice și dimensionale la nivel planetar. Este minunat să fii martorul Lucrătorilor în Lumină, trezindu-te din jocurile așteptării și realizând abilitatea că se poate întâmpla numai în Acum.
În Zona Galactică Fierbinte: Amplificările din martie 
Mulți dintre voi ați văzut sau simțit ce va avea loc în martie și aprilie. Aceasta este o serie de activări care vor transforma modul în care vom experimenta Amprentarea Sinelui nostru creștin. Soarele se aliniază cu o serie de Porți Stelare Cosmice, care vor îmbunătăți și transforma modul în care corpul nostru de lumină interpretează informațiile. Soarele schimbă modul în care interpretăm informațiile; văzute vizibil în fizic, ca dimensiune suprarealistă – dar mai intensă, pe care lumina Soarelui o are chiar acum. Corpul nostru de Lumină reflectă aceste schimbări. Cum e sus este și jos. Lumina noastră interioară se simte mai intensă, centrul inimii noastre flutură, coloanele Ascensiunii noastre tremură, iar fizicul se simte mistic pe măsură ce trece printr-o transformare profundă. Noi ne schimbăm în acest moment, pregătindu-ne pentru acest nivel de întrupare.
Pe măsură ce Zona Fierbinte schimbă proiectorul solar, Soarele se aprinde și clipește; aceeași activitate de expansiune în centrul inimii noastre. Acest lucru a fost din ce în ce mai palpabil pentru mulți. Activitatea solară a fost asociată de mult timp cu riscuri cardiovasculare și vedem atacurile cardiace, palpitațiile și atacurile de anxietate la nivel colectiv. Vedeți cât de puternică este inima voastră fizică conectată la Soare? Conexiunea dvs. eterică la aspectul solar este clară.
(Dacă vă amintiți de relatarea ființei Aviare Albastre către Corey Goode, spunea că sferele lor gigant – de la mărimea Lunii, până la mărimea lui Jupiter. Peste 1000 ca număr – sunt poziționate echidistant în întreg Sistemul nostru Solar, pentru a atenua flash-urile solare tot mai intense, pentru protejarea vieții pe planeta noastră, ăsta este scopul lor, n.b.).
Frecvențe cristaline = Purificare
Lumina Înaltă (vibrațional) este întotdeauna însoțită de curățirea, eliberarea și descoperirea denaturării, distorsiunii. Înțelegeți că cererea consistentă a umanității de a dezvălui adevărul, Dezvăluirea (PSS) și distorsiunile este consecința acestor frecvențe. Este o relație simbiotică; frecvențele sunt de asemenea, ceea ce creează dorința de revelație. Descoperirea secretului profund necesită o lumină intensă. Cererea pentru adevăr și dezvăluire nu este ceva orientat spre un anumit grup. Acesta este un eveniment global care se reflectă în călătoria personală a tuturor. Purificarea este un pas evolutiv care continuă să se intensifice și să elimine voalurile co-create.
Noua rundă de activări: Căi deschise spre noi experiențe
Cea mai recentă rundă de activări ale Ascensiunii s-au simțit diferit față de oricare
dinaintea lor. Descrierile nu corespund experienței reale. Este o provocare să descriem o schimbare multidimensională a ființei. Am codificat foarte mult acest mesaj dacă alegeți să simțiți ceea ce am experimentat.
Această stare mistică, efervescentă și expansivă a conștiinței este dominantă și suprascrie expresiilor noastre inferioare. Secvențele de îmbinare ale Întrupării, atunci când Sinele Înalt preia conștiința, schimbă Corpul de Lumină. Se poate simți ca pregătire pentru eliminarea completă a realităților inferioare. Aceste noi activări ne împing dincolo de limitele posibilităților anterioare; noile traiectorii sunt pe deplin angajate. În Maturitatea noastră Spirituală, ne confruntăm cu experiențe necunoscute, bizare, care împrăștie granițele.
Eteric primul, fizic al doilea
Lumina fotonică se înregistrează pe Corpul de Lumină la nivelul eteric, iar în direcția voastră conștientă, forma se schimbă pentru a reflecta acea lumină. O mare parte din recenta rundă de boli, schimbarea traiectoriei, relocarea și epuizarea, sunt reflecții ale intensității acestor ajustări celulare. Corpul nostru de Lumină este pe cale să se schimbe într-un mod dramatic, unui șablon al Corpului de Lumină Ascensionat. Acest an va dezvălui posibilități mai înalte pentru exprimarea UMANITĂȚII în sine. Ca întotdeauna, intenția noastră este să demonstrăm UMANITĂȚII ce este posibil cu Ascensiunea/Înălțarea.
Bifurcația experiențelor, care a fost în desfășurare din 2011, pătrunde și în realitățile fizice din acest an. Onorarea alegerilor voastre nu trebuie să vă îngrijoreze. Ești infinit. Noi sunem toți Unul. Dacă această divizare temporară aduce îngrijorare sau anxietate, lumina vă arată la ceea ce trebuie să vă uitați; primiți darul revelației personale. Cel mai bine este să renunți la orice sistem de credință, biblic sau al vechii paradigme despre fizic sau non-fizic. Nu este o mare diviziune de judecată, este o alegere permanentă a experienței. Pe măsură ce afectează realitățile noastre fizice, multe lucruri se dezvăluie despre natura realității în sine.
Ascensiunea Corpului de Lumină
Suntem deja într-o bandă de frecvențe a luminii care schimbă structura Corpului de Lumină într-un mod nou. Mai întâi eteric, apoi fizic. Diferența dintre cauză și efect devine, de asemenea, simultană în realitățile noastre. Aceste schimbări se întâmplă foarte rapid acum. Unii au activări intense și epuizante, deoarece aceste energii cosmice mai înalte ajung în raza lor de acțiune. Folosiți zilele, orele sau momentele în care vă simțiți stabilizați pentru a vă curăța, limpezi, simplifica și pentru a face loc unui nou mod de a fi în viață. Cei mai mulți dintre noi ne-am golit viețile, făcând loc pentru ceva nou.
Frecvențele vor deveni mai puternice începând cu săptămâna din 11 martie (2018). Ele vor urca din nou chiar înainte de echinocțiul din martie (20), cu un eveniment mai puternic după Echinocțiu. Folosim în mod colectiv această amplificare în Acum ca o modalitate de a deschide porțile de aprindere a energiilor solare schimbătoare în inimă. În pregătire, Lumina noastră se îndreaptă spre un nivel mai rafinat. Câmpurile noastre toroidale încep să se rotească la o rată crescută datorită acestor impulsuri plasmatice. Uneori, câmpurile noastre pot sări într-o rată mult mai rapidă pentru o clipă, extinzând câmpurile fără avertizare. Pentru unii, acest lucru provoacă o senzație bruscă de eliberare treptată. Poate fi surprinzător, pe măsură ce activările noastre se intensifică. Ajustările mentale, emoționale și fizice vă solicită îngrijirea de sine.
Această stimulare vibratorie trezește ADN-ul cristalin, cheia pentru a schimba expresiile dimensionale. Aceasta permite întruparea Sinelui cristalin / creștin care are un șablon expandat de Corp de Lumină și vă permite să simțiți și să experimentați conștiința unității în structura celulară (corpul vostru). Noi devenim faruri, conducte ale acestor impulsuri pure de lumină. Nu numai în numele întregului colectiv, ci pentru că suntem întreaga colectivitate.
În timp ce obiectivul este de a începe un efect de domino al activărilor globale, acesta va depinde de modul în care conștiința colectivă poate gestiona aceste frecvențe. Ca întotdeauna, noi suntem cei care decid cum se desfășoară realitățile colective. Amintiți-vă că echipele noastre galactice au înmânat cheile acestor dezvăluiri în luna decembrie a anului trecut. Există încă multe ființe care nu apreciază acest nivel al împuternicirii umane, iar împingerea înapoi este deranjantă, cu toate acestea nu este nimic de îngrijorat. Traiectoriile colective superioare au fost activate. Mulți sunt treziți, dar nu au abilitatea de a stăpâni realitățile în acest moment. În calitate de Wayshowers (Arătător/Îndrumător al căii spirituale), trebuie să ne concentrăm pe co-crearea de realități pozitive, strălucitoare, frumoase pentru colectiv.
Codurile vechi și șabloanele stocate în cadrul Gaia vor fi deschise și disponibile pentru noi anul acesta. Aceasta în sine este revelație și împuternicire. Acest lucru ne impune conștiința noastră de a nu accesa ceea ce eram noi, ci ceea ce eul viitor a plantat aici pentru ascensiunea noastră.
Conștiința unității este locul tău sigur
Insecuritățile și zonele de anxietate în timpul schimbărilor. Amintiți-vă: Schimbarea peste obișnuință. Luați-vă timp pentru a medita des, pentru a fi în pace, pentru a vizualiza Noul Pământ cât mai des posibil. Vorbiți cuvinte pozitive, ele creează la fel de puternic ca gândurile și emoțiile voastre. Răbdare, recunoștință, iertare. Rezolvați nerezolvarea. Renunțați la orice apreciere cu privire la figurile conducătoare; interpretările greșite actuale despre cine este bun sau rău sunt extrem de denaturate. Totul se face pentru a ajuta la rezultate pozitive pentru UMANITATE. Unitatea este locul tău sigur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu