vineri, 16 martie 2018

Mesaje de la Ingeri


Este timpul să vă urmați propria inimă




Acum este momentul să începeți să vă trăiți viața în termenii voștri. Luați măsuri în zonele vieții unde nu sunteți mulțumiți, deoarece este timpul să faceți schimbările pe care le-ați dorit în viața voastră. Deveniți un neconformist și  sa vă întindeți dincolo de zona dvs. de confort - ați așteptat acest timp, ați cerut acest lucru, deci  ieșiți afară și vedeți unde vă duce această cale. Uneori este nevoie de un mic disconfort pentru a vă aprinde dorința de a vă deplasa la ceva mai mult, acesta este una din acele vremuri.

Amintiți-vă să aveți încredere și să permiteți desfășurarea lucrurilor, nu ajungeți mereu acolo unde credeți că mergeți, dar întotdeauna ajungeți acolo unde trebuie să fiti. Cu cât sunteți mai conștienți și mai conștienți pe măsură ce vă aflați pe drum, cu atât mai bine tindeti să vă bucurați de experiențe și astfel să nu cumpărați gândul că călătoria trebuie să fie dificilă și dificilă pentru a fi recompensă.

Gândul pentru ziua de azi: Încredere și  permite lucrurilor să se desfășoare, nu ajungeți întotdeauna acolo unde credeați că mergeți, dar întotdeauna ajungeți acolo unde trebuie să fii. Cu cât sunteți mai conștienți și mai conștienți pe parcurs, cu atât mai bine tindeti să vă bucurați de experiențele.

Asa si este

Sunteți dragilor iubiți și sprijiniți întotdeauna, îngerii

Traducere google


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu