marți, 20 martie 2018

Mesaj de la Federatie


Traducere google

Selamat Balik. O nouă zi se naște. Lucrătorii lumii și aliații lor înțeleg acum că victoria se apropie. De foarte mult timp profețiile au prezis această victorie acum inevitabilă. Este un moment în care prosperitatea voastră trebuie eliberată și un nou mod de a face lucrurile este să devii cel mai mic dintre grijile voastre. Lucrătorii lumii înțeleg acest nou scenariu și salută cu ușurință și cu harul demisia cabalului. Este timpul pentru noi guverne, precum și pentru o altă etapă a ascensiunii viitoare. În această nouă epocă, natura corupției schimbă rapid căile noastre de a face lucrurile. Conștiința se îndreaptă către pace, prosperitate și libertate. O conștiință în continuă expansiune aduce acum o nouă modalitate de a se uita la sine însuși umanitatea. Căile vechi nu mai funcționează. Lumina a predominat și acum forțează prosperitatea în aer liber. Din ce în ce mai mulți oameni se trezesc și nu mai aleg să servească vechiul sistem.

   Intenția acestor noi frecvențe este de a face imposibile vechile modalități de a începe un război. Ea creează o nouă abordare a unei vechi arte diplomatice. Geopolitica nu mai funcționează. Constiinta creste exponential. Făcând astfel, ea continuă să ne modifice viziunea noastră anterioară asupra noastră. Conștiința se apropie tot mai mult de un mod de percepție revitalizat. Aceste noi frecvențe sunt pentru a permite vechii cabale să se estompeze, introducând o victorie glorioasă și libertate nouă. În timp ce acestea sunt în curs de desfășurare, victoria dvs. este asigurată. Este încă un semn al conștiinței voastre în creștere și al puterilor nou-constatate ale legăturii inimii / creierului. Pe măsură ce crește conștiința, modus operandi al societăților secrete și guvernelor întunecate, de a păstra oamenii în întuneric, se estompează lent, pe măsură ce noua modalitate de transparență devine normă.

   Această nouă realitate se scufundă. Cheia pentru tot este creșterea constantă a conștiinței. Ea aduce chakre și construiește o nouă conștiință care provoacă vechile. Omenirea ne dorește să experimentăm miracolul unei societăți care se îngrijește unul de celălalt, este prosperă și creativă. Recent am menționat chakrele din gât. Integrările chakrelor cu gura dvs. de vise sunt acum aproape complete. Următorul pas este integrarea chakrelor din gât cu inima superioară sau timusul. Chakrele inimii superioare afectează ritmul continuu al ascensiunii noastre. Timusul reglează sistemul imunitar. Pe măsură ce sistemul de timus se activează și crește în mărime, poate provoca mulți dintre voi să dezvolte "dureri în creștere". Cheia la toate astea este expansiunea ta constantă a conștiinței, care aduce în chakre.

   Schimbările de timus și de gât afectează și întăresc inima, adăugând la creșterea conștiinței noastre. Pe masura ce inima se intareste, cresterea constanta a constiintei ne conduce spre un nou inceput bazat pe dragoste, unitate si puterile nou-inaugurate ale inimii. Această nouă inimă unificatoare începe să descopere relația cu creierul. Cercetătorii din conștiință știu că, pe măsura creșterii conștiinței, funcția de iubire a inimii devine mai puternică și mai importantă în fiecare zi. Adevărata ta natură vine online la o rată uluitoare. Bucurați-vă de proces!

Salutari! Suntem Maestrii voștri Ascensionați. Venim în această zi pentru a discuta o parte esențială a civilizației voastre în creștere ... în special nevoia de respect reciproc. Importanța de a vedea pe altul ca având aceleași sentimente și energii ca și el însuși este adesea luat în considerare. Omenirea sa mult timp multumită de această nevoie de a respecta nevoile și dorințele celuilalt. Trebuie să cultivăm o dorință interioară profundă de a înțelege și de a respecta dorințele fiecărei persoane din societate. Din perspectiva galactică, este o onoare să fim în serviciul tuturor lucrurilor vii. Vă încurajăm să luați în considerare consecințele asupra tuturor din jurul dvs. înainte de a acționa.

   Pe măsură ce creșteți în conștiință, respectul reciproc are sensuri noi. Respectul nu este pentru câștigul personal. Este dreptul tău suveran. Conștiința unității onorează și ține fiecare suflet în deplină respectă în orice moment. Adesea, este ușor să binecuvântezi un altul, apoi lăsați-l la asta. Respectul vă permite să nu vă recunoașteți unul pe altul, ci să vă demonstrați cât de mult vă îngrijiți unul de celălalt. Respectul este un ingredient cheie, pe măsură ce conștiința omenirii se extinde de la dualitate la unitate.

   Societatea voastră se schimbă precipitat. Se dezvoltă și se schimbă dincolo de slujirea în sine prin îmbrățișarea serviciului pentru toți. Noua conștiință colectivă a omenirii formează grațios "urzeala și bobul" noii voastre societăți galactice. Societatea reamestește elementele care te ghidează moral. Cu respect reciproc, ați lăsat judecata. Dați-vă voie emoțiilor negative cum ar fi ură, discriminare, furie, vină / rușine etc. Scopul respectului este de a promova un mediu de încredere pentru o comunicare onestă și deschisă. Un nou mod de a privi respectul este de a reforma societatea și de al împinge binecuvântat spre un nou rezultat. Respectul pentru fiecare individ va fi norma. Acesta este linia pentru societatea nouă și transformatoare, bazată pe conștiința Unității.

Astăzi, ne-am continuat mesajele! Ora se apropie de o mare schimbare în această realitate. Este timpul să transformăm durerea și suferința în bucurie, pace și prosperitate! Cabala întunecată a avut timp să se schimbe cu grație și a eșuat. O nouă zi este în zorii zilei, care va aduce o epocă îngrijorătoare și respectabilă pentru omenire! Cunoașteți, dragi, că nenumăra ofertă și Prosperitatea fără sfârșit a cerului sunt ale voastre! Așa să fie! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirian pentru Be One și Be in Joy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu