miercuri, 26 decembrie 2018

Ritmul zilei


Afirma adesea

Sunt atent la mine,sunt fericit, pentru ca acesta este felul meu de a fi,inteleg cand am probleme sa aduc intelegerea care este necesara in acel moment.

Si asa si este

Ritmul zilei


Pentru a-ti stabili ritmul zilei, trebuie ca , indata ce te-ai trezit, sa stai linistit si sa te straduiesti sa te acordezi la diapazonul Dumnezeu, inainte ca mintea sa-ti fie asaltata de toate problemele zilei. La ora aceea, viata ta e asemeni unei coli imaculate pe care inca n-ai desenat nimic. Trebuie sa ai grija ca primele trasaturi de condei sa fie foarte clare si precise. Sa fie pline de iubire, de inspiratie si de asteptare, pentru ca tot ce e bine sa se intample in ziua care incepe.
Astfel, vei fi intr-o stare foarte linistita, receptiva si sensibila. In starea aceasta vei fi capabil sa-ti dirijezi activitatile mintii pe cele mai inalte si cele mai bune cai. Incepe-ti ziua fiind pregatit pentru cele mai bune rezultate in tot ce intreprinzi. Pas cu pas, urmareste cum se desfasoara planul perfect pentru fiecare zi si pentru tine. Ziua de ieri e in urma, acum ai in fata o zi noua si stralucitoare, si esti in armonie cu Totalitatea Vietii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu