miercuri, 19 decembrie 2018

Un intreg


Afirma adesea

Sunt constient ca sunt scanteie divina,si voi cultiva acest divin in mine permanent.Voi aduce frumusete in jurul meu,pentru ca eu sunt frumos si pot sa fac acest lucru posibil.

Si asa si este

Un intreg

Esti o parte din intreg, si fiecare suflet are un rol de jucat in acest intreg. Deci nu mai fii intolerant si nu-i mai critica pe ceilalti, ci gandeste-te ca nu exista doi oameni care sa fie absolut identici, si e nevoie de mai multe parti diferite ca sa formeze un intreg perfect. Ai vazut vreodata mecanismul unui ceas cu toate piesele desfacute si intinse pe masa ?
Nicio piesa nu seamana cu cealalta si te intrebi cum au putut ele alcatui un aparat care sa functioneze. Dar daca cineva care se pricepe, le ia si le pune pe fiecare la locul cuvenit, vezi nu numai ca functioneaza, dar iti arata si ora exacta. Atata vreme cat fiecare piesa sta la locul ei si isi indeplineste rolul, totul decurge perfect. Acum stii desigur de ce se spune mereu sa-ti gasesti locul cuvenit in vastul mecanism al vietii, si, cand l-ai gasit, sa dai tot ce este mai bun din tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu