marți, 18 decembrie 2018

Mana lui Dumnezeu in tot


Afirma adesea

Sunt atent sa nu induc niciun suflet pe un drum al meu,fiecare are drept de alegere,eu doar aduc idei noi,indic o cale noua,nu ma implic mai mult ,pentru ca induc eu drumul si nu este corect.

Si asa si este


Mana lui Dumnezeu in tot


Lasati in urma ziua de ieri si intrati repede in aceasta noua si minunata zi, stiind ca ea va va aduce tot ce e mai bun.
Sa recunoasteti mana lui Dumnezeu in tot ce se intampla si sa contemplati cum se naste cerul nou si pamantul nou. Sa nu va temeti, caci e voia si bucuria Sa  sa va dea imparatia, nu maine sau odata si odata, ci chiar azi. Puteti accepta ca orice se poate intampla astazi? Sunteti pregatiti sa vedeti intamplandu-se cele mai minunate lucruri? Daca sunteti pregatiti, le ajutati sa se implineasca mai repede si veti fi in stare sa vedeti tot ce e mai bun in orice imprejurare.Sa stiti ca prin insusi faptul ca voi cautati tot ce e mai bun, il atrageti spre voi si-l ajutati sa se implineasca. Prin aceasta actiune pozitiva, voi creati conditiile si mediul favorabil pentru desfasurarea noului. Sunteti ca niste mamosi, gata sa ajutati in toate felurile nasterea noului pamant

Namaste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu