sâmbătă, 22 decembrie 2018

Noua Era


Afirma adesea

Sunt constient de viata mea,am grija sa nu fac lucruri ce imi aduc mie prejudicii,sunt atent cu mine si cu lumea intreaga.

Si asa si este

Noua Era


Sa nu lasi orgoliul intelectual, nici ideile preconcepute sau prejudecatile, sa-ti bareze si sa-ti inchida calea, si nici sa nu-ti inchizi sufletul, respirand adevarul atunci cand vine la tine pe alta cale decat cea ortodoxa sau conventionala.
Acum te indrepti spre Noua Era, de aceea trebuie sa fii pregatit pentru multe metode si mijloace noi. Cand un elev trece intr-un ciclu superior in scoala, el trebuie sa invete sa-si largeasca sfera cunostintelor, sa accepte materiile noi si sa le asimileze. Asa e si cu intrarea in Noua Era. Trebuie sa vrei sa depasesti granitele vechi, sa incerci experimente noi si sa pasesti in necunoscut. Trebuie sa te astepti chiar sa faci greseli, ca sa inveti din ele, stiind ca in felul acesta vei creste in intelepciune, cunoastere si intelegere. Sa nu fii ingrijorat, nu vei fi trecut din clasa intaia direct in clasa a sasea. Calea ti se va arata pas cu pas, si vei fi avansat treptat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu