duminică, 9 aprilie 2017

JOCUL VIEŢII şi CUM SĂ-L JOCI ... PUTEREA CUVÂNTULUI



Dumnezeu nu Se îngrijorează în privinta timpului! Nu este niciodată prea târziu pentru El! Cu El, orice este posibil!'.
Este infinit mai uşor să faci o demonstraţie pentru altcineva decât pentru ţine însuţi! Prin urmare, nu trebuie să eziţi să ceri ajutor atunci cînd te simţi fără putere.
Un observator puternic al vieţii a spus într-o zi: 'Nici un om nu poate esua dacă o singură persoană din lumea asta crede în reuşita lui!'. Aceasta este puterea viziunii. Se întâmpla frecvent că un bărbat să datoreze reuşita lui soţiei, surorii sau unui prieten care credeau în el şi care, cu tarie, au ştiut să menţina viziunea modelului perfect.
PUTEREA CUVÂNTULUI
'Prin cuvintele tale te vei salva, prin cuvintele tale te vei condamna.
'Cel care cunoaşte puterea cuvîntului este întotdeauna atent la ceea ce spune în conversaţie. Este de ajuns să supraveghezi reacţiile cauzate de cuvintele tale, pentru a şti că ele nu se întorc la tine fără efect. Prin cuvîntul său, omul îşi creează lui însuşi legi.
Dacă ţi-e frică, înseamnă că tu crezi în două forţe, Binele şi răul. Dat fiind că Dumnezeu este Absolut, nu poate să existe o putere opusă Lui, decât atunci cînd omul îşi creează legi false, rele.
Cineva a spus că curajul conţine geniu şi magie. FACEŢI FAŢĂ FĂRĂ TEAMĂ UNEI SITUAŢII CARE PARE AMENINŢĂTOARE ŞI VĂ VEŢI DA SEAMA că EA NU MAI EXISTĂ; DISPARE DE LA SINE.

Se poate spune că orice boală şi orice nenorocire sunt cauzate de încalcărea legii Iubirii. 'Va dau o noua porunca: IUBIŢI-VĂ unii pe alţii!'. ÎN JOCUL VIEŢII IUBIREA, ADICĂ BUNĂVOINŢA, CIŞTIGĂ PE TOATE PLANURILE.

Florance Scovel Shinn – JOCUL VIEŢII şi CUM SĂ-L JOCI  PUTEREA CUVÂNTULUI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu