miercuri, 26 aprilie 2017

Mesaj de la Ingeri

Angajament

Sa aveti incredere in ce aveti in voi.
Actionati pe baza cunoasterii din voi.Ingerii va ajuta sa mentineti un scop in viata,in ciuda dificultatilor,obstacolelor,sau cand sunteti descurajati.Continuat sa optineti scopul dorit.De multe ori voi renuntati la visul vostru,chiar inainte sa se vada mici rezultate.Nu va credeti capabili sa optineti ce va doriti.Dorintele trebuiesc manifestate,indiferent de ceea ce credeti in momentul cand simtiti ca nu se poate.Se poate.
Nu uitati sa tineti de viziunile voastre si de dorinte.Chiar si de viziunile altora pentru voi sa tineti,si acelea pot fi obiectivele voastre viitoare.Sigur ca trebuie sa nu lasati pe nimeni sa va duca pe o cale diferita de dorintele voastre,tineti de dorintele altora pentru voi,daca acelea nu va scot de pe drumul vostru intr-un mod ce v-ar face rau voua.Daca sunt benefice pentru voi tineti de ele.
Incerati sa aflati ce se afla in inima voastra.Aduceti spre exterior blandetea,bunatatea,armonia,bucuria,si pacea.Fericirea aduce fericire,iar lumina iti va traversa viata.De lumina aveti nevoie ca de aer,aveti puterea sa o creati.

 Afirmatie

Sunt lumina,aduc lumina in viata mea.Viata mea este intodeauna una frumoasa,si bogatia imi traverseaza mereu calea ajungand la mine.


Si asa este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu