joi, 12 octombrie 2017

Alegerea de a face schimbări majore de viață


Faceti schimbari in viata voastra,este vremea acestor schimbari.Nu puteti trai cu invataturile vechi,nu puteti merge pe aceleasi drumuri la infinit.Bunica o fi fost ea inteleapta,dar totusi ea a trait cu zeci de ani in urma.Nu mai urmati aceleasi cai din trecut,este necesara o inoire a vietii,minti futuriste,nou,frumosul de acum,si din viitor,si multa munca cu mintea voastra.

Cand nu actionati cu mintea futurista,planul terestru devine sumbru,pentru ca vedeti mereu aceleasi lucruri,catalizatorul nu exista,asa ca schimbare nu vine.Sunteti inca condusi de o minte mica pe care o detineti,aveti grija ca nu este chiar usor sa scapati de obiceiuri proaste,sau de drumul stiut.In primul rand apare frica de nou,instabilitatea mentala se va observa rapid,asta pentru ca nu sunteti sustinuti de idei de schimbare.

Nu poate sa va schimbe nimeni nici mintea,nici viata,voi sunteti arhitectii vostri personali.Cand va concentrati pe schimbari ,ele par magice cand apar in viata voastra,nici voua nu va vine sa credeti ca ati fost in stare de asa ceva.

Dumnezeu doreste sa experimentati schimbarea,sa va concentrati pe magia schimbarilor,pe viata voastra persoanala,si mai putin pe interese mici,pe bani,pe anturaje proaste.

Mantra de astazi este:

Ma intrept spre noua viata pe masura ce imbratisez schimbarile si oportunitatile care ma duc spre un loc mai bun,si intr-un mod mai bun.

Asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu