luni, 23 octombrie 2017

Mesaj de la Ingeri

Acesta este calea ta


Amintiți-vă că ,calea pe care o alegeți să o faceți este a vostra și trebuie facuta în pace, dar fiecare pas pe care îl iei afectează totul din jurul tău. Scopul acestei amintiri nu este acela de a vă face să vă simțiți vinovați sau  responsabili pentru starea lumii voastre, ci  vă reamintim că puteți afecta o mare schimbare atunci când alegeți să faceți pasul cu atenție, cu conștiința și compasiunea și să păstrați această cunoaștere ca bază si motivație în toate acțiunile dvs.

Când faceți ceva destul de des - bun sau rău - devine un obicei, o credință sau o modalitate de a fi. Alegeți astăzi să căutați lucruri care să vă faca sa va simțiți bine și să urmăriți cum încep să se desfășoare lucrurile din viața voastră ,pentru a reflecta aceste gânduri și sentimente. Găsiți bucurie în momente obișnuite și începeți să vedeți viața ca pe o experiență extraordinară.

Gândul pentru ziua de azi este: "Aceasta este calea voastră. Opriți-vă pentru un moment și doar respirați și apoi căutați lucruri de care să vă faca sa va simțiți bine, sunteți acolo unde trebuie să fii".

Asa si este

Sunteți dragilor iubiți și sprijiniți întotdeauna, îngerii

Traducere Maria


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu