vineri, 20 octombrie 2017

Tipare



Akasha este un tipar cosmic,un loc unde se depune toata cunoasterea,dar si un loc unde exista tiparele vietilor noastre.Este un depozit cu toata cunoasterea Universului,nimic nu ramane pe dinafara acestui depozit numit Akasha.
Acest depozit poate fi accesat de toata lumea,numai sa vreti sa faceti asa ceva.Cand stati si ganditi profund,sau oricum ati face,deci gandirea este o accesare a acestui depozit cosmic numit Akasha.

Mintea voastra este in Akasha,si asa va fi permanent,veti fi inregistrati inca de la aparitie,si pana la disparitie,nu vorbim de moarte,ci de disparitia voastra ca suflet,daca se intampla vreodata asa ceva.

Omul trebuie sa invete sa se acceseze pe sine,si toata cunoasterea ce este in afara sa,ca sa fie si el la randul sau un depozit de informatie,nu numai sa preia de la altii.
Nu deveniti preluatori fara sa fiti si ganditori.Cand preluati o informatie,sa o treceti prin filtrul gandirii,si a inimii voastre,si pe urma sa luati de bun ceea ce ati gasit ca informatie,altfel sunteti doar preluatori,si din pacate preluatorii devin si dezinformati ,pentru ca ei nu gandesc,doar preia de peste tot informatia,deci oricine le poate da informatii gresite si sunt astfel scosi de pe calea evolutiei lor.

Internetul este plin de dezinformare,de informatii ce umplu pagini intregi,dar care nu isi au rostul,sunt minciuni,sau scorneli sa fie acolo informatie.Este ca si cum eu ce va scriu acum ,ma apuc sa scriu ,dar scriu ce imi vine mie prin minte,adica scorneli,iar voi le luati de bune.Sunt multe astfel de siteuri care fac acest lucru,si din pacate acele persoane sunt prezente pe net doar sa faca bani,ele chiar cred ca ceea ce stiu ele ca suflete este adevar de dat si altora,este doar crezul lor,nimic mai mult,deci aveti grija nu preluati crezul altora,formati-va singuri propriile pareri,de asta exista cap ,el trebuie sa si gandeasca.

Si asa si este

Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu