marți, 17 octombrie 2017

CREATIVITATE


"Creativitatea este o energie de aventură și de schimbare".

Acum in aceste vremuri voi explorati lucruri noi,creativitatea voastra,potentialul de care sunteti voi constienti.Sigur ca potential aveti destul,numai ca nu va dati seama ca el exista.Inca nu ati invatat sa va explorati mintea si sufletul,asa ca inca nu stiti ce detineti in voi.

Nu ati invatat sa accesati imaginatia,ideile noi,inspiratia,viziunea artistica,proiectele ce stau latente in voi.Permiteti imaginatiei sa existe,ea o sa va ajute in multe cazuri cand sunteti blocati.Canalizati spre exterior forta latenta din voi,faceti in asa fel ca tot ce sta latent in voi sa iasa la suprafata,iar voi sa beneficiati de frumusetea din voi.

Aveti energie creatoare suficienta,nu credeti ca sunteti vase goale fara un continut.Continutul mintii si sufletului vostru este destul de frumos,este creatie,este totul.Invatati sa va accesati,si veti fi creatori frumosi ai propriei voastre vieti.

Sunteti fiinte frumoase,scoateti afara la lumina ceea ce detineti in voi,in mintea voastra,si in sufletul vostru.Co-creati cu Dumnezeu,si veti ajunge creatori frumosi,viata voastra se va schimba drastic cand veti invata sa creati.

Utilizați puterea voastră cu înțelepciune și bucurie.

Afirmă adesea: "Îmi plac puterile mele creatoare și le folosesc pentru binele meu cel mai înalt".

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu