miercuri, 18 octombrie 2017

CURIOZITATE



"Vedeți viața prin ochii curioși ai unui copil și veți descoperi o sursă de fericire și emoție care nu se termină niciodată".

Curiozitatea te tine in viata, este interesanta .

Fiti curiosi,incepeti sa explorati cine sunteti,ce crestere aveti,ce vreti la modul personal si spiritual.Fiti interesati de tot si toate si veti descoperi ca aveti ce sa invatati,ce sa accesati din voi,sau sa gasiti in jurul vostru.Totul este frumos,ar trebui sa va fascineze descoperirile facute si sa vreti cu mult mai mult decat ati avut pana acum.
Curiozitatea aduce si idei noi,si energie noua de viata,si o fascinatie pentru tot si toate.Fiti curiosi si o sa aveti parte de multe descoperiri interesante,traiti la alt nivel,asa cum a lasat Dumnezeu pentru orice suflet creat.A nu fi curios inseamna sa aveti setata o plafonare maxima,adica nu va mai intereseaza nimic din afara a ceea ce faceti voi zilnic.

Viata poate sa va aduca multe lucruri frumoase ,daca stiti sa le aduceti spre voi,asa ca puneti mana si descoperiti lucruri noi,nu lasati ca viata voastra sa fie traita asa fara nimic nou,fara interes fata de lumea nevazuta,nestiuta inca de mintea voastra.
Curiozitatea este de fapt un pas spre reusite mari,spre descoperiri mari,spre nou,spre ceva ce nu ati descoperit inca.

Afirmă adesea: "Eu explorez si vreau sa descopar lucruri ce nu am vazut pana acum".

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu