joi, 5 octombrie 2017

Situatii



Situatiile pot fi vindecate cu blandete si dragoste,pentru ca asa a lasat Dumnezeu sa se faca treburile.Este nevoie de forta si de multa implicare pentru a optine reusite.Dumnezeu este mereu cu voi ,ca voi sa reusiti,sa aveti forta,si va indruma cu ,cuvinte de lauda si de incurajare .

Viata voastra o puteti desena frumos,orice situatie rea o puteti vindeca,trebuie doar sa nu va mai vedeti victime.A te victimiza,si a nu lua masuri de indreptare a raului,inseamna doar ca ai o minte mica care nu intelege ca vaicareala este doar o atitudine urata,ca va vedeti mici si neputinciosi in fata vietii.Nu sunteti mici,si nici neputinciosi,aveti toata forta si taria de care aveti nevoie sa invingeti orice obstacol al vietii.Dumnezeu nu da mai mult decat poate omul sa duca.

Chemati Ingerii,pe Dumnezeu si veti reusi in orice situatie grea.Comunicati clar nevoile voastre spre Dumnezeu,deschideti-va sufletul spre El,o sa vedeti ca lucrurile devin mai usoare.

Aveti grija de voi,pentru ca asa trebuie,lucruri rele or sa mai vina peste voi,situatii grele vor mai fi,asa este viata,asa ca,aveti grija sa treceti peste tot si toate,si sa invatati caile lui Dumnezeu.

Inlocuiti comportamentul agresiv cu unul pasiv
Gestionati conflictele cu onestitate si dragoste
Spuneti adevarul pentru voi si altii
Situatiile sunt o oportunitate de crestere personala si spirituala


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu