miercuri, 15 noiembrie 2017

Maine sunt alta persoana?



Oare v-ati pus aceasta intrebare? Sunteti maine alta persoana in multe privinte?
Stiti ce inseamna sa fi alta persoana? Inseamna sa te analizezi zilnic,si a doua zi sa nu mai repeti anumite lucruri care nu au primit o nota mare in gandirea sau comportamentul vostru.
De ce as fi eu maine aceiasi persoana de astazi? Inseamna ca nu am priceput inca ca nu asa voi evolua.Maine vreau sa am macar la o intrebare ce nu avea raspuns,un raspuns,sa nu mai repet ce astazi am gresit,sau mi sa parut mie ca nu a fost facut tocmai bine acel lucru,fie el si un gand razlet prin capul meu ce nu avea ce sa caute acolo.
Sunt atat de multe lucruri de invatat si de schimbat la noi, ca sincer trebuie sa fi chior sa nu le vezi.Nimeni nu are intelepciune maxima,nimeni nu are capacitate maxima de intelegere,nimeni nu face lucrurile perfect,si nimeni nu a invatat sa isi struneasca mintea,asa ca,vedeti cam cata munca este cu un om sa se eleveze?
Maine trebuie sa fiti obligat alta persoana,altfel nu ati invatat cum trebuie sa mergeti.Sigur ca pentru unii este greu sa se schimbe de la zi la zi,faceti-o si la cateva luni daca atata puteti,dar macar faceti-o.
De invatat este cu carul informatie,mai ales daca aveti si internet,de analizat puteti sa analizati lumea din jurul vostru si chiar daca nu va pricepeti voi sa dati note celor din jur,tot o sa va sara in ochi ca sunt ca legumele la minte,pe urma mergeti la cum reactionati voi fata de tot ce ati vazut,acolo sa fiti atenti sa nu cadeti in plasa judecatilor,trebuie doar sa observati,si sa nu lasati la voi asemenea comportamente.Aveti in fata voastra material suficient din care sa invatati,ca lumea este cum este,societatea vai de ea,si voi vai de voi.
Acum numai daca nu vrei nu inveti,sau daca nu te duce capul .Sunt fiinte ce chiar nu au cap sa invete ceva,acestia au pierdut lupta cu viata,si niciodata in viata lor,oricat ar trai ,nu or sa poata sa evolueze vre-un pic.Nu este greu sa ii vedeti,trebuie sa va uitati atent in jur,sunt aceia ce nici buna ziua nu ar sti sa de-a din respect pentru semenul sau,ca sa nu zic ca sunt aceia ce habar nu au pe ce lume exista.
Intodeauna sa spuneti ca ziua de maine pentru voi este un nou inceput,un inceput ce trebuie sa va aduca noi cai de fiintare,de invatare,de elevare.Evolutia este cel mai frumos lucru care trebuie sa vi se intample,este o cale ce aduce frumusete in viata voastra.O sa simtiti cum schimbarea va da aripi la propriu,ca se imbunatateste calitatea vietii,ca faceti lucrurile mult mai usor,ca perceptia voastra despre viata este cu totul alta.

Maine vreti sa fiti alta persoana? Daca raspunsul vostru este da,atunci puneti mana si munciti cu voi,veti avea reusite, pentru ca dorinta este prezenta in mintea voastra.


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu