joi, 23 noiembrie 2017

Perceptia de sine si autodisciplina



Autodisciplina este necesara,fara aceasta autodisciplina nu poti sa ai rezultate pozitive.
In evolutie nu ai cum sa nu ai aceasta autodisciplina.Trebuie sa fi atent la tine,la tot ce faci si ce gandesti.Munca cu tine este destula,mai ales daca chiar esti pe un palier de intelegere destul de mic.Sunt multi asa,si nu isi dau seama,sunt destul de jos pe scara evolutiei.
Sa incepem cu perceptia,multi nu stiti ce inseamna aceasta perceptie de sine,sau a lumii inconjuratoare.Ce nota va dati voua? Daca va percepeti gresit aveti ca nota un numar mare de tot,cand in realitate voi nu meritati nici macar jumatate din acea nota.Deci va percepeti gresit.Percepeti si oamenii din jurul vostru la fel de gresit,mai percepeti si lumea care va inconjoara la fel,si uite asa nu percepeti cum trebuie totul.
Trebuie sa fiti foarte atenti cu tot ce va inconjoara,si cu voi.Munca foarte multa cu mintea voastra,care sigur nu are prea multa intelegere,si inteligenta la unii.
Suntem in ascensiune,deci mare grija in fiecare zi,o sa cadeti urat de tot daca nu intelegeti ce inseamna ascensiune.Constiinta la nivel de planeta este foarte mica,desi ni se spune prin unele mesaje ca totul ar fi bine,ca mergem in sus,nu in jos,dar in realitate daca percepeti cum trebuie totul o sa va dati seama ca mergem in jos,nu in sus.
Nu am progresat prea mult in ultimii 30 de ani,de ce ati crede ca or sa fie prea multe schimbari in urmatorii 30 de ani? Eu nu prea cred ca vom aveam prea multe schimbari,ci caderi si mai jos in constiinta la unii oameni.Va dedati lumii acesteia,faceti lucruri ce sfideaza constiinta,mergeti c a racul,asa ca aveti mare grija ca o sa picati jos de tot daca va incolonati acestei lumi.

Afirmatie

Sunt constient ca trebuie sa progresez,sunt atent la mine,stiu ca o mica greseala ma va face sa pic ,deci sunt atent cu tot si toate.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu