vineri, 10 noiembrie 2017

Viata



Viata iti aduce ceea ce considera ea ca iti trebuie sa experimentezi.Poate nu este asa,dar eu asa cred.Cand nu ai cap sa judeci ceea ce traiesti,si sa faci niste alegeri bune,vine karma,sau insasi destinul si iti aranjeaza calea de te da cu capul de toti peretii .Unii nici nu observa ca viata isi bate joc de ei ,ca nu au nicio reusita.Cine nu are minte prea multa se agita cu problemele zilnice ,si in final nu isi dau seama de ce oare este totul pe dos in viata lor.
Daca traiesti inconstient ,ai pretentia sa iti mearga bine? Nici la cei cu bani nu este viata roz,ca nu cred sa nu fi experimentat si ei probleme grave,boli,morti,pierderi.Destinul nu tine cu nimeni,cand decizi sa o iei pe o cale,ai grija sa o si faci acea cale cum vrei tu,nu sa te scoli dimineata din pat,pleci la munca,faci ce faci pe acolo,vi acasa,mai faci o cumparatura,o treaba pe langa casa,si printre toate astea mai te certi cu partenerul de viata,ca probleme sunt la tot pasul,si uite asa vine ora de somn,si sa terminat ziua.Daca de dimineata pana seara nu ai fost o secunda constient de tine,nu ai analizat nimic din ce ai trait,ai trait degeaba in acea zi,practic esti prezent doar pentru a rezolva probleme,nu traiesti deloc.

Sigur,ca daca faci asa o viata intreaga,te intreb eu acum…tu cand ai de gand sa traiesti? Poate unii o sa intelegeti clar ce vreau sa spun.Spun ca trebuie sa invatati sa traiti constienti de tot si toate,si mai ales sa nu va lasati dusi de probleme pe o panta unde sa supravietuiti ,nu sa traiti.

Nu suntem aici sa supravietuim la ceva anume,ci sa traim,sa facem din viata noastra o reusita.Cine nu face asa ceva sigur ca o sa faca probabil drumul inapoi,stersi ,desfiintati,si de la capat intr-o alta lume,sau asta,ca nu stie nimeni ce se intampla cu spiritul dupa moartea sa.

Cat de des ati stat si v-ati analizat viata intreaga? Cum ganditi,cum actionati,cum faceti lucrurile ,daca sunteti certareti,egoisti,rautaciosi,adica daca aveti niste “calitati” ale omului primitiv ca si evolutie.

Viata isi va lua revansa permanent,sa nu credeti ca raman lucruri ne echilibrate in viata cuiva.Orice greseala se plateste,orice inconstienta aduce probleme.


Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu