miercuri, 3 ianuarie 2018

Echilibru



In viata intodeauna trebuie sa existe un echilibru.Echilibru in tot si toate.Sunteti fiinte echilibrate?
Daca sunteti,poate ati observat ca totul va merge bine,nu gresiti in nimic,pentru ca voi stiti sa puneti acest echilibru in tot.
Putem vorbi de viata omului mult si bine,ea este creata de Dumnezeu,si lasata cu liber arbitru pentru fiecare fiinta.Sigur ca acest liber arbitru nu prea este inteles in multe cazuri.Unii cred ca pot face ce vor,deci fara reguli,altii nici nu stiu ca au totusi libertatea de a alege,asa ca stau pe langa aceia ce le spun ce sa faca.Si in liberul arbitru trebuie sa existe acest echilibru.

De cate ori ati fost destabilizati? Daca ati fost cat de repede v-ati echilibrat?
Constiinta trebuie sa aiba si ea un echilibru,adica sa nu ganditi doar negativ,iar daca sunteti echilibrati, clar ganditi doar pozitiv.
Fara acest echilibru,mintea voastra o sa rataceasca pe cai laturalnice,nu o sa va gasiti pacea interioara.Cand sunt probleme, apar si dezechilibrele interne ale sufletului si ale mintii,acolo vi se cere sa puneti mult echilibru,si sa cautati solutii la problemele existente.

Gasiti-va pacea interna a mintii si sufletului vostru,pentru ca fara aceasta pace echilibrata, nu veti reusi sa faceti lucrurile asa cum trebuie.Un om dezechilibrat la minte si la suflet va gresi permanent,nu va sti sa faca lucrurile asa cum trebuie.Nervii si agitatia nu aduc nimic bun,mintea voastra o sa fie imprastiata,ganditoare de negativ.

Afirma adesea

Eu imi pastrez echlibrul interior pentru ca stiu ca doar asa functionez bine.Caut pacea interioara pentru ca asa ma simt bine,sunt echilibrat perfect.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu