luni, 8 ianuarie 2018

Fa-ti timp sa-ti cercetezi inima



Inima omului nu este niciodata ascultata.De cate ori ati ascultati de ea? Cum este sa stai si sa te analizezi,sa simti cu adevarat? Cat este de frumos sa asculti de inima,sa simti ce simte ea,sa lasi sa curga sentimentele,sa fi o mare pace si fericire.

Inima voastra este totul,pentru ca ea sunteti voi.Nu va analizati ,nu o sa stiti niciodata cine sunteti cu adevarat,ce simtiti,ce ati vrea sa simtiti,ce ati vrea sa fiti.

Inima este Dumnezeul din voi,sufletul vostru,viata voastra la propriu,pentru ca ea este si un organ vital,dar mai ales simtirea toata.
Viata nu poate fi frumoasa daca nu sti ce ai in piept.Acolo esti tu,esti ceea ce esti,deci nu uita de tine draga omule,pentru ca daca ai uitat cine esti,si ce simti, ai murit inainte sa mori.

Nu muri pentru ca ai nevoie sa existi,sa simti,sa faci lucruri care sa te bucure.Sunt oameni care merg numai pe principiile mintii,si se intreaba de ce nu au fericire.De unde fericire daca nu au simtire?Pana si durerea este parte din om,pentru ca daca nu simti si durere inseamna ca esti de piatra in fata problemelor,deci fi simtire,fi om,fi ceea ce trebuie sa fi.
Cerceteaza-te in permanenta,pentru ca daca nu o faci nu vei sti ce simti,practic esti o piatra ce se vrea a fi desteapta,inteleapta,si culmea si cu fericire.Nu ai cum sa fi fericit daca nu sti ce detii in tine,in inima ta,in mintea ta,in sufletul tau.

Afirma adesea

Eu stiu cine sunt,ce vreau,ce simt,pentru ca sunt om,si sunt plin de sentimente,de dorinte,de dureri uneori,asa ca sunt ceea ce sunt,si voi fi ce voi fi daca stiu sa imi conduc existenta spre bine pentru a fi permanent fericit.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu