joi, 18 ianuarie 2018

Gaseste lumina din tine



Draga omule ,in tine se gaseste lumina lui Dumnezeu,ai grija sa stralucesti zi de zi prin ceea ce esti si cum te-a lasat Dumnezeu sa fi.Nu incerca alte cai subtile,sa te extragi de pe drumul lui Dumnezeu,pentru ca viata ta va lua o turnura urata,nu vei fi fericit,nu veti avea nimic care sa dainuie.
Poate aici pe acest pamant lucrurile nu merg cum trebuie,va intreabati de ce acest lucru.Raspunsul ar fi ca nu stiti sa parcurgeti drumuri frumoase care sa va aduca implinire,fericire ,si multa lumina pentru suflet.
Te-ai nascut lumina,ramai lumina lui Dumnezeu,nu o lua pe cai laturalnice,nu este bine pentru suflet,karma o sa isi spuna cuvantul la un moment dat in tot si toate ce le faci si le gandesti.
Cine se pune cu Dumnezeu se loveste de karma sa,nu ai cum sa fugi de karma,si nici de Dumnezeu.
Fiti lumina in fiecare clipa a vietilor voastre,aduceti spre voi tot ce inseamna schimbare,schimbati-va si pe voi si lumea intreaga,asta sa va fie telul in viata.
Spuneti ca vreti sa fiti lumina lumii,caile ei noi,viata ei noua,lumina ce schimba totul acum cand este necesar sa se faca aceste lucruri.


Namaste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu