marți, 23 ianuarie 2018

Fi tu



Fii tu insuti si nu incerca sa fii ca altcineva!
De cate ori ati facut prostia sa copiati de la altii comportamente,gandire,stil de a fi,de a va imbraca ? Voi trebuie sa fiti voi,nu lumea din jurul vostru.Poate sa luati de la altii lucruri frumoase,sa copiati si voi acele lucruri,dar societatea de acum nu are ce oferi spre copiere,si nici oamenii din jurul vostru.Prea putine lucruri sunt de copiat .Cea mai mare greseala, sa zicem a celor tineri de acum,este sa copieze de pe la televizor ce vad ei de la cei ce sunt vedete.Acolo clar este ceva urat de copiat,pentru ca niciunul nu este cum trebuie,poate sa copiati stilul vestimentar,ca ce au in cap este grav de tot.

Mai trebuie sa constientizati ca si stilul sufletului vostru sa nu fie o copie a cuiva,sa aveti propriul stil de a fi,de a gandi,a face lucrurile.Trebuie sa fiti dintre cei ce fac un stil,nu dintre cei ce copiaza stilul alcuiva de a fi.
Mereu am zis sa fiti voi creatorii ,nu copiatorii.Cand devi copiator, de fapt nu esti in stare sa creezi nimic,nici pentru tine ,nici pentru alcineva.Copiatul inseamna plafonare,lipsa de gandire.
Intrebati-va de cate ori ati copiat pana in prezent,si de cate ori ati fost voi cei ce au creat ceva.O sa va dati seama imendiat ce fel de minte aveti,si ce intentii detineti in voi.Daca sunteti niste copiatori de stiluri,sunteti niste plafonati in arta de a crea,acolo nu ati intrat pentru ca ori nu va duce mintea sa creati,ori pur si simplu sunteti comozi si este mai bine sa luati de la altii pe gratis,ca tot se gasesc de toate in jurul vostru.
Fi tu,asta sa fie deviza voastra,fiti voi insiva,nu copiatori,ci ganditori,creatori de tot si toate.Inspirati-va din jurul vostru,este normal sa faceti si asa ceva,dar nu luati totul de gratis fara sa ganditi si voi.

Afirma adesea
Eu stiu sa creez pentru mine,nu copiez,pentru ca ma plafonez,creez pentru mine pentru ca am o minte futurista ,care isi doreste noutati create de mine.

Si asa si este

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu